Cei mai populari artişti români au cucerit scena The Artist Awards de la Craiova

22 septembrie, 2021
1 photo 2021 09 20 15 13 06 jpg jpeg

Cei mai tari artişti şi creatori de conţinut şi-au dat întâlnire cu publicul, weekendul trecut, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, în cadru The Artist Awards, ediţia cu numărul trei.

Pe 18 şi 19 septembrie, Craiova a răsunat de muzică bună şi momente speciale. Prima zi a fost dedicată creatorilor de conţinut. Pe scena The Artist Awards au urcat, aşdar, 5GANG, Alexia, Bastien, Cezar Guna, Holy Molly, Nalani, OG Eastbul, Roxensi Yuka, dar şi un invitat special, Shanguy, un proiect venit de peste hotare.

În cea de-a doua zi a evenimentului, publicul a putut afla care au fost cei mai votaţi şi mai apreciaţi artişti ai anului 2021. Pe scenă au cântat cei mai iubiţi artişti din România, printre care Alina Eremia, AMI, Carla’sDreams, EMAA, florianrus, INNA, Irina Rimes, Iuliana Beregoi, Killa Fonic, Nicole Cherry, Olivia Addams, Sickotoy, The Motans, Tiny Tigers, Voltaj etc.

"Cel mai special moment al evenimentului din acest an a fost cu siguranţă cel în care Irina Rimes a cântat alături de Opera Română din Craiova. Astfel de colaborări sunt rare şi cu atât mai preţioase pentru că trebuie îndeplinite o serie de condiţii pentru ca un artist pop să cânte cu o orchestră simfonică şi un cor academic. Ai nevoie de piese care să fie puse în valoare de orchestraţie şi de o anumită deschidere a celor implicaţi pentru a se întâlni pe un teritoriu comun, acela al muzicii de calitate. Irina Rimes a găsit în Opera Română Craiova şi mai ales în persoana dirijorului nostru, Dumitru Cârciumaru, acea oglindă fidelă capabilă să reflecte talentul ei unic. Ea este un muzician adevărat pentru care scena înseamnă totul. Trebuie să vă spun că nu a fost prima apariţie scenică în această formulă, colaborarea precedentă a avut loc în iulie, anul acesta, la Chişinău, iar succesul absolut a alimentat dorinţa noastră de a relua experienţa", a declarat Antoniu Zamfir, Manager Opera Română Craiova.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg