Chrissy Teigen, în cea mai controversată imagine din ultima vreme! Soţia lui John Legend, fotografie topless unde apare alături de fiul său de doi ani

17 martie, 2021
1 chrissy teigen sotia lui john legend jpg jpeg

Face ce face şi este mereu în atenţia publică! Chrissy Teigen, cunoscută pentru dezinvoltura şi umorul său, a postat pe Instagram o imagine care a dus la controverse incredibile. Fotografia o înfăţişează pe soţia lui John Legend într-o ţinută extrem de sumară, alături de fiul său de doi ani.

Chrissy Teigen este soţia artistului John Legend, dar, spre deosebire de alte soţii de staruri, nu este în niciun caz eclipsată de acesta. Modelul de 35 de ani este extrem de vocal în social media pe diverse teme, de la politic până la social şi nu ezită să arate viaţa aşa cum e ea. Pe contul de Instagram al lui Chrissy nu vei vedea doar imagini glam şi ipostaze idilice din existenţa celor bogaţi şi celebri. Cel mai recent, vedeta a vorbit sincer despre cel mai greu moment al său, când a pierdut a treia sarcină, mesaj însoţit şi de fotografii cutremurătoare din spital.

        View this post on Instagram                       A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Mamă a doi copii, o fetiţă de patru ani, Luna, şi un băieţel de doi ani, Miles, Chrissy a postat ieri o fotografie ce a creat mari controverse în social media. Imaginea o înfăţişează pe soţia lui John Legend topless, alături de copilul cel mic, mesajul fiind acela că mamele nu reuşesc uneori nici să bea apă, pentru a fi la dispoziţia micuţilor.

Chrissy Teigen soţia lui John Legend
Chrissy Teigen soţia lui John Legend

Postarea s-a dorit a fi amuzantă şi complice cu femeile care trebuie să-şi împartă viaţa între carieră şi maternitate, însă efectul nu a fost cel scontat. În vreme ce unii urmăritori au aplaudat iniţiativa, alţii au catalogat-o drept ”deplasată”. Chrissy a ripostat anunţând că îi va bloca pe cârcotaşi. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg