Cine este influenceriţa care a impresionat cu ţinutele purtate la nunta lui Carmen Grebenişan. De cine a fost îmbrăcată

2 septembrie, 2021
4 nunta21 jpg jpeg

Petrecere cu ştaif în lumea influencerilor!

Carmen Grebenişan s-a căsătorit zilele trecute cu iubitul ei, Alex Militaru. Cununia a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar naşi au fost buna sa prietenă, Alina Ceuşan, şi soţul acesteia, Raul Tişa. Cum numele de familie al mirelui este Militaru, vedeta s-a gândit ca dress code-ul petrecerii să fie military style (nr. ţinute milităreşti).

Mireasa a schimbat două rochii. De departe cea mai tare ţinută a fost cea purtată de buna ei prietenă Codrina Apostol. Aceasta a îmbrăcat o rochie scurtă cu corset, mulată pe corp, care-i punea în evidenţă picioarele lungi. La spate, rochiţa de culoare kaki a avut o trenă din tul în aceeaşi nuanţă. Ţinuta semnată de designerul Nicoleta Negură a fost accesorizată cu multe bijuterii, colier cu perle şi brăţări supradimensionate. Deşi este înaltă, Codrina nu s-a sfiit să poarte tocuri foarte înalte. Ea este originară din Iaşi, este mamă, femeie de afaceri şi un influencer de top. 

"Rochiţa  Codrinei a fost realizată în trei zile, a respectat o tematică, cea army, iar eu consider că a fost acolo unde trebuie. Am avut foarte multe aprecieri, multe mesaje laudative carr mi-au făcut ziua mai frumoasă. Codrina are un stil personal foarte bine conturat, iar ţinuta i s-a potrivit perfect", ne-a spus Nicoleta Negură, creatoarea ţinutei. Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg