Codin Maticiuc, rol într-un serial: "Are multe feţe"

15 octombrie, 2021
1 codin maticiuc 1 jpg jpeg

A mai bifat o reuşită! Codin Maticiuc va juca în serialul Vlad.

”Perioada filmărilor a fost una extrem de interesantă deoarece este primul meu proiect de acest gen. Până acum am făcut doar film de lungmetraj, iar experienţa într-un serial de televiziune a fost extrem de ofertantă. M-am bucurat să mă adresez şi acestui tip de public. Am avut ocazia să fiu cu prieteni alături de care am mai lucrat, precum Jesus del Cerro (Miami Bici), Anghel Damian, Monica Bîrlădeanu (în filmul Faci sau Taci), Olimpia Melinte (a jucat în primul film produs de mine). A fost foarte fun şi m-am bucurat să joc în primul meu serial”, spune Codin.

Cel de-al patrulea şi ultimul sezon al serialului VLAD ţine telespectatorii cu sufletul la gură în fiecare luni seara, de la ora 21:30. Anghel Damian, Head Writer - Creative Producer, povesteşte despre acest moment al serialului: ”Acum că am intrat pe culoarul final şi ne apropiem cu paşi siguri spre deznodământ, personajele nostre titulare sunt într-o luptă de care pe care, toţi împotriva a toţi, fiecare pentru el, pentru adevărul lui/ei. În această luptă apar aliaţi surpriză, fie personaje noi care vor modifica fundamental sfârşitul, fie personaje care în trecut au avut o pondere mai mică, dar care acum sunt în stare să răstoarne buturuga mare. În ultima categorie se găseşte şi Bulgaru’, jucător de poker, milionar şi om care le încurcă şi descurcă pe toate”.

”Pe Codin Maticiuc sunt convins că l-aţi mai văzut, fie în filmul românesc cu cel mai mare succes la boxoffice post 90’, fie ca detectiv în Masked Singer România, sau îl cunoaşteti drept filantrop, sau scriitor de roman, sau personaj de cancan. Codin are multe feţe şi e gata să le împrumute, din nou, Bulgarului din VLAD”.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg