Cristina Cioran, foto cu burtica de gravidă: „Nu vreau să nasc natural. Vreau să-mi rămână corpul la fel!”

29 martie, 2021
2 cristina cioran principala jpg jpeg

Cristina Cioran trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Vedeta în vârstă de 43 a aflat că va deveni mamă, deşi ajunsese deja să îşi piardă orice speranţă că va putea să mai aducă pe lume un copil, cu atât mai mult cu cât în trecut pierduse o sarcină.

Cristina radiază de fericire şi trăieşte cu bucurie fiecare moment, vorbind în acelaşi timp cu relaxare despre cele mai frumoase clipe din viaţa ei.

Actriţa a preferat să păstreze secretul cu privire la sarcină, din cauza faptului că în prima perioada nu s-a simţit foarte bine. Pentru a rămâne însărcinată, Cristina nu a apelat la tratamente, ci a urmat cu stricteţe sfaturile medicului său şi nu a încetat să spere că într-o bună zi îşi va strânge în braţe minunea.“Am fost la doctoriţa mea, am făcut analizele şi mi-a zis că totul este ok. Să aşteptăm să vedem dacă rămân pe cale naturală şi după aceea ne gândim dacă vom apela la tratamente. Dar uite că s-a întâmplat minunea. Primele luni mi-a fost foarte teamă să nu pierd sarcina”, a declarat actriţa, la Antena Stars.

Cristina Cioran, prima poză cu burtică de gravidă

cristina cioran png

Şi pentru că sarcina a venit pentru Cristina la 43 de ani, viitoarea mămică a ales deja cum va naşte. Actriţa se teme să nască pe cale naturală, preferând operaţia de cezariană. “Am temeri mari cu creşterea în greutate, deja am luat câteva kilograme. Am o doctoriţă foarte bună, e pregătită pentru orice. Voi merge pe indicaţia ei. Nu vreau să nasc natural. Vreau să-mi rămână corpul la fel. Cel mai probabil voi face cezariană”, a mai declarat vedetă, care a pus pe Instagram şi prima poză în care se vede că este însărcinată.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg