Cristina ┼×i┼čcanu, acuzat─â c─â st─â pe banii lui M─âd─âlin Ionescu. Cum a reac┼úionat vedeta

10 februarie, 2022
5 siscanu84 jpg jpeg

E revoltat─â! Cristina ┼×i┼čcanu a ┼úinut s─â le dea o replic─â celor care o acuz─â c─â nu face nimic ┼či st─â pe banii so┼úului.

ÔÇťM─â enerveaz─â cele care comenteaz─â din invidie ┼či din frustrare: c─â nu fac nimic, c─â tr─âiesc din banij so┼úului... bla, bla, bla.Pe bune? ┼×i dac─â ar fi a┼ča, nu e problema voastr─â. Eu c├ó┼čtig mul┼úi bani ┼či muncesc mult! M─â culc la 3 diminea┼úa ┼či m─â scol la 7:45ÔÇŁ, a m─ârturisit Cristina ┼×i┼čcanu pe o re┼úea de socializare.

Cristina a fost ├«ntotdeauna o lupt─âtoare Atunci c├ónd p─ârea imposibil a reu┼čit s─â ├«nving─â ┼či depresia care o m─âcina de doi ani de zile ┼či ├«i r─âpise pofta de via┼ú─â.

stanga
dreapta
1 siscanu8 jpg jpeg
2 siscanu9 jpg jpeg
4 siscanu4 jpg jpeg
5 siscanu84 jpg jpeg

ÔÇ×Cea mai dificil─â etap─â pe care am tr─âit-o a fost depresia. A fost o perioad─â foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Totodat─â, m─â bucur c─â am tr─âit-o, pentru c─â am ├«nv─â┼úat foarte multe lucruri ┼či m-am schimbat eu ca persoan─â, ├«n sensul bun, ca s─â pot s─â ├«mi tr─âiesc via┼úa altfel.  ├Än momentul c├ónd a venit, eu eram o persoan─â care ardea din orice, m─â consumam extrem de mult ┼či eram foarte pasional─â ├«n orice lucru pe care ├«l faceam. Dup─â ce am tr─âit acel episod, am ├«nv─â┼úat c─â po┼úi s─â faci cu aceea┼či pasiune lucrurile, m─â refer la partea profesional─â, c─â la mine din zona asta a ap─ârut depresiaÔÇŁ, m─ârturisea Cristina ┼×i┼čcanu pentru OK!