Cu cine şi-a petrecut Ben Affleck aniversarea zilei de naştere şi de ce Jennifer Lopez nu a fost prezentă

16 august, 2021
1 ben affleck cu copiii de ziua sa jpg jpeg

La asta chiar nu ne-am fi aşteptat! După ce el a sărbătorit-o în stil mare, cu lux, pe iaht, la Saint Tropez, ea nu i-a fost alături în ziua în care a împlinit 49 de ani.

Ce a făcut totuşi Ben Affleck de ziua lui? Nu e un secret pentru nimeni, actorul este un familist convins şi îşi adoră copiii pe care îi are din căsătoria cu Jennifer Garner. Ori de câte ori are ocazia, Ben îşi petrece timpul cu copiii săi. Şi dacă săptămâna trecută a luat cina cu J Lo şi fiica ei Emme, de data asta, la ceas aniversar, actorul din Pearl Harbour şi-a petrecut ziua cu fiul Samuel, în vârstă de 9 ani şi cu fiicele Violet, în vârstă de 15 ani şi Seraphina, în vârstă de 12 ani.

Actorul a fost deosebit de încântat să stea cu copiii, în timp ce Jennifer Lopez a ieşit şi ea, la rândul său cu fiica Emme, la o petrecere. Cele două au mers la un eveniment numit Ziua Toleranţei. Diva a apărut cu o costumaţie foarte îndrăzneaţă, pantaloni şi bustieră, care i-au lăsat la vedere abdomenul super lucrat la sală.

Ben a petrecut în stilul său caracteristic, super casual şi relaxat. Puţini îi cunosc actorului numele complet: Benjamin Geza Affleck-Boldt. Însă numele de scenă este Ben Affleck. El se află la a doua încercare de relaţie cu vestita Jennifer, după ce s-au despărţit acum 18 ani, după o relaţie de 1 an jumate. Apropiaţii lui Ben au spus că bărbatul este convins că nu mai vrea să o piardă vreodată pe diva latino. Separarea de atunci a avut totuşi un rezultat fructuos. Fiindcă Ben s-a căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, care i-a dărut trei copii faţă de care Ben este foarte atent şi responsabil.

Affleck a reuşit să se impună mai ales prin rolurile sale din pelicule controversate şi stranii precum Dogma sau Good Will Hunting, capodoperă care i-a adus şi un Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, scris în colaborare cu bunul său prieten Matt Damon.

În 2006 a obţinut Premiul pentru cel mai bun Actor la Festivalul de film de la Veneţia pentru rolul George Reeves din Hollywoodland.

După ce a regizat Argo şi a jucat în propriul său film, a fost recompensat în 2013 la Gala Oscar, cu cel mai râvnit trofeu, Premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg