Cum arată Afton Cooper din serialul "Dallas" acum. De ce a refuzat actriţa Audrey Landers să pozeze goală în Playboy

2 februarie, 2022
4 dallas1 jpg jpeg

Audrey Landers şi-a creat un nume la Hollywood după ce a apărut în rolul înflăcăratei Afton Cooper în popularul serial Dallas din anii '80.

Actriţa, care are acum 65 de ani, a pozat cu sora ei, Judy Landers, pe coperta ediţiei din ianuarie 1983 a revistei Playboy.

Landers îşi aminteşte cu nostalgie de experienţa ei pentru pictorialul regretatului editor Hugh Hefner şi de momentul în care a ales să nu renunţe la haine pentru memorabila copertă. Ea a vorbit cu Fox News despre şedinţa foto şi şi-a amintit că l-a întâlnit pe Hefner, dar nu în timpul şedinţei propriu-zise.

3 dallas5 jpg jpeg

„Îmi amintesc că ne-au abordat în timpul filmării şi ne-au cerut să facem coperta şi un spread de nouă pagini. Urmau să ne plătească, dar voiau nuditate”. spune vedeta.

„Nu eram pregătite pentru asta. În schimb, am ales să facem asta fără goliciune, dar şi fără bani. Cred că am ajuns să fim într-un grup mic şi de elită de femei care au apărut în revistă, dar nu s-au dezbrăcat, precum Dolly Parton, Barbra Streisand şi Bernadette Peters.”

„Iniţial, la acea vreme, ne-am gândit că oamenii ne vor percepe altfel dacă vom apărea în Playboy îmbrăcate, că vom trece la nivelul următor. Dar nu a fost aşa”, adaugă Landers. „Dar nu am niciun regret. Îmi place coperta, o am înrămată în camera mea. A fost o experienţă grozavă şi am făcut-o în condiţiile noastre. Sunt recunoscătore că am putut experimenta o bucată din istoria culturii pop”.

Landers a întruchipat-o pe Afton în 84 de episoade din „Dallas” , din 1981 până în 1989. Ea a apărut şi în câteva episoade din 2013 şi 2014.

„Am fost foarte norocosă pentru că am fost în acel serial timp de peste opt ani. Personajul meu a avut o poveste incredibilă, care i-a permis să crească şi să evolueze. Afton s-a schimbat atât de mult. La început a fost o nebună, dar a crescut şi a devenit o persoană grijulie şi responsabilă.  Între filmări, aveam concerte şi apariţii în toată Europa. Nu am stat niciodată pe loc. Nu am stat niciodată într-un rol”, mai spune Landers.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg