Cum arată Celia la o săptămână de la naştere: "A fost greu zilele acestea"

28 februarie, 2022
7 celia25 jpg jpeg

A trecut prin multe momente complicate în timpul sarcinii, dar acum e cea mai fericită mămică. Artista a uitat toată suferinţa când a strâns-o în braţe pe Sara Maria.

„Cea mai fericită dintre pământeni vă salută! Da, se împlinesc şapte zile de când sunt acasă cu toată familia mea. Recunosc, a fost greu tare zilele acestea, însă, e incredibil cum primim putere când ne privim puiuţii, cum simţim că putem chiar şi să mişcam munţii numai să ştim că le e bine. Orice greu şi orice durere pier în faţa zâmbetului lor…. şi da, deşi nu e uşor simţi o mare binecuvântare în fiecare clipă ! Mulţumesc din suflet tuturor pentru minunatele mesaje şi gânduri bune! Vă doresc tot ce e mai bun şi eu. Am tot primit mesaje şi am fost întrebată de unde am achiziţionat toate acele lucruşoarele minunate cu care am decorat camera fetiţei mele, sunt produse în România de nişte oameni minunaţi”, a scris Celia pe un cont de socializare.

Artista nu vrea să scape rapid de kilogramele acumulate, ci vrea să îşi dea timp să îşi revină.

“Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât şi urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie. Vă rog nu judecaţi şi nu puneţi presiune pe mine, pe noi femeile, îmi dau silinţa să îmi revin, însă uşor şi pentru că e alegerea mea, nu pentru că trebuie! Am să o fac în timp , uşor, cu răbdare, şi linişte ! Aşa că dacă nu voi reuşi în primele luni nu puneţi presiune cu <<oh ai rămas cu burta destul de mare>>, <<oh pielea aia se mai trage oare? oh celulita, vergeturile >>”.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg