Cum arată Julia Roberts în costum de baie la 54 de ani. Cu cine s-a etalat actriţa din “Pretty Woman” pe plajă

28 decembrie, 2021
12 roberts5 jpg jpeg

Julia Roberts uimeşte şi la 54 de ani cu formele ei. Diva a îmbrăcat un costum de baie roz şi a mers la plajă cu familia.

Julia Roberts a întors capetele în Ajunul Crăciunului când a ajuns la plajă în Sydney, Australia, cu familia ei.

6 julia6 jpg jpeg

Actriţa, în vârstă de 54 de ani, şi-a evidenţiat picioarele bine lucrate şi silueta într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Actriţei i s-a alăturat şi soţul ei, Danny Moder, care şi-a etalat abdomenele.  De sărbători, cei doi şi-au luat o pauză din programul încărcat şi au bifat o scurtă aventură la mare. Paparazzii i-au surprins la un moment dat pe cei doi făcând o plimbare de-a lungul plajei.

stanga
dreapta
1 julia1 jpg jpeg
2 julia2 jpg jpeg
3 julia3 jpg jpeg
4 julia4 jpg jpeg
5 julia5 jpg jpeg
6 julia6 jpg jpeg
7 julia7 jpg jpeg
9 roberts4 jpg jpeg
12 roberts5 jpg jpeg

 Roberts a optat pentru o rochiţă, în timp ce Moder, în vârstă de 52 de ani, a ales un tricou cu mânecă lungă şi bermude. Amândoi s-au camuflat pentru a nu fi reunoscuţi cu ochelari de soare şi pălării. Fericitul cuplu nu a făcut economie de gesturi tandre. Ba mai mult, Roberts a fost cea care şi-a cuprins soţul cu braţele şi l-a sărutat pe gât.

 Roberts se află în Australia de câteva luni, unde filmează următoarea ei comedie romantică, „Ticket to Paradise”. Filmul regizat de Ol Parker îi are în distribuţie şi pe George Clooney, Kaitlyn Dever, Lucas Bravo şi Billie Lourd.