Cum se simte Adda de când a schimbat tratamentul: "Am momente în care uit cuvintele în mijlocul propoziţiei, dar am răbdare"

7 martie, 2022
7 adda24 jpg jpeg

Adda urmează un tratament dur pentru Borelioză, boala transmisă de căpuşe, şi speră să îşi revină cât de curând, pentru că simptomele cu care se luptă au început să fie mai blânde. Iniţial, solista a fost diagnosticată cu altă afecţiune.

“Astăzi m-am machiat!  Iau antihistaminic la peste 80 de ore. Iar “reacţiile alergice” nu mai sunt atât de violente, pentru că nu mă mai tratez pentru intolerenţă la histamină/ alergii/ dermografism. Sunt mai bine. Nu mai văd în ceaţă. Nu mai scap obiecte din mâna. Sunt mai coerentă. Am momente, încă, în care uit cuvintele în mijlocul propoziţiei sau uit ce vreau să fac, dar am răbdare. O să dureze. Mă ajută mult scrisul şi cititul. Respect cu sfinţenie protocolul din plante şi regimul alimentar. Am făcut şi un tratament cu vibraţie hertz, care omoară, prin curent, tot ce e viu. Am stat trei zile conectată la un aparat şi abia aştept reevaluarea. Să vedem dacă mâncăm colivă pentru familia intrusului. O să revin cu detalii. Urmează să renunţ şi la ouă ca să accelerez detox-ul. Paraliziile sunt mai rare, la fel şi spasmele musculare dar durerile de oase încă mă bântuie. Încă amorţesc şi mă umflu, dar mai light. Important e că nu mă mai panichez. “Angioedemul”, mă rog, spirocheta lui îmi provoacă încă spasm în gât, dar mai rar şi trece în câteva minute- singur, după ce îl înjur de mă-să! Am observat că, atunci când am acele pusee de rău, îmi cere corpul dulce. De fapt, îmi cere Gogu şi verişorii lui, să le dau ceva care să-i ţină în viaţă. Dar eu le dau la mumu cu câteva pahare de apă. Beau peste 3 l de lichide pe zi. Şi da! Mi-e frică de tratamentul medicamentos şi de reacţiile corpului meu, când Gogutz va ajunge în iad, că nenorocitu’ e răzbunător tare. Însă gândesc pozitiv că e o luptă pe care o voi câştiga! Sunt mai deşteaptă decât el”.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg