Dana Rogoz, scandal monstru în online. S-a declanşat după comentariul: ”Am stat tot timpul cu mască. Efectiv tot timpul. Copilul nostru nu a văzut niciodată până acum cum arată buzele şi dinţii oamenilor”

27 mai, 2021
1 rogoz jpg jpeg

Dana Rogoz a pus paie pe foc în mediul online, după un comentariu nefericit despre care revine cu explicaţii şi spune că a fost glumă. Nepunând niciun hashtag cu #glumă, efectiv Dana a declanşat Jihadul pe Facebook.

A revenit ulterior cu o postare explicativă. Iată cum sună aceasta:

Am comentat recent cuiva la o postare asta: ”Am stat tot timpul cu masca. Efectiv tot timpul. Copilul nostru nu a vazut niciodata pana acum cum arata buzele si dintii oamenilor. Le-am interzis celorlalti sa isi dea masca jos in prezenta ei. Si daca, Doamne Fereste, aparea la televizor vreun film sau vreo reclama cu un om fara masca, schimbam repede canalul. Singurii dinti pe care i-a vazut in viata ei pana acum sunt ai cainelui nostru”.

E drept, nu am terminat cu 🤣🤣🤣🤣 sau alte semne, nu am pus #gluma sau altceva, pentru ca nicio secunda nu mi-a trecut prin cap ca cineva ar putea sa creada ca e adevarat. E O GLUMA! Cum ati putea crede ca schimbam canalul la TV sau ca timp de 1 an copilul meu nu a vazut decat dintii cainelui?!?! Si nu numai ca unii complet lipsiti de umor s-au trezit sa comenteze certandu-ma ca nu am lasat copilul sa vada fatele oamenilor, nici macar pe ale noastre din familie, nici macar pe a mea - mama ei, pentru ca in imaginatia lor asta era chiar un lucru posibil (!!!!!!!), dar s-au mai trezit si niste "jurnalisti" sa preia gluma ca stire! Doamne Fereste, in ce lume traim. PAMANTUL NU E PLAT.”

Un site de ştiri a preluat de îndată postarea, iar comentariile internauţilor fac spectacol, ca de fiecare dată când se dezbate un subiect fierbinte al pandemiei: Vaccin sau mască.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg