După o lună şi jumătate de dietă, Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie semnată de Dana Budeanu

9 martie, 2022
1 amalia nastase 3 jpg jpeg

La primul eveniment al primăverii, organizat chiar de 8 martie, femeia de afaceri a arătat fabulos.

Amalia Năstase a fost o prezenţă remarcabilă ieri seară, la a patra ediţie a Galei Women in Economy, organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF). Evenimentul, găzduit de elegantul Ateneu Român, a reunit doamnele din domenii diferite de activitate, femeile care au reuşit să facă performanţă la nivel naţional şi care au avut rezultate deosebite în economia românească, dar şi ambasadori, miniştri, diplomaţi, oameni de afaceri şi persoane importante din viaţa publică românească.

Ca în fiecare an, CONAF a acordat diplome pentru Excelenţă în Economie, celebrând performanţa antreprenorială, aflată sub semnul egalităţii de gen şi de şanse. Una dintre aceste diplome a avut-o drept titulară pe Amalia Năstase, pentru activitatea sa ca preşedinte în cadrul Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald. De altfel, implicarea sa în ajutorarea copiilor cu boli grave este binecunoscută. Membru în board-ul Fundaţiei „Renaşterea“ şi Ambasador al „Salvaţi Copiii“, Amalia Năstase încercă să le facă viaţa mai uşoară atât micilor pacienţi, cât şi părinţilor care se lovesc de birocraţie şi de dezinteresul autorităţilor în lupta cu boala. 

3 amalia nastase 2 jpg jpeg

Pentru Gala Women in Economy, femeia de afaceri a ales o ţinută de cocktail într-o frumoasă nuanţă de cognac, o rochie de catifea din colecţia semnată Dana Budeanu. Croiala rochiei şi acele volane foarte feminine de la baza fustei şi a mânecilor i-au flatat Amaliei Năstase silueta, pe care a etalat-o astfel în cea de-a 48-a zi de când se află la dietă.

5 amalia nastase 4 jpg jpeg

Şi să nu credeţi că se înfometează defel! Are un meniu bogat în proteine, cu mic-dejun format din ouă şi bacon - practic, o dietă personalizată combinată cu mişcarea în aer liber. Iar rezultatele se văd cu ochiul liber!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg