Ela Crăciun l-a primit în familie pe Michael Douglas. Ce grad de rudenie îi leagă pe cei doi

31 august, 2021
6 8f7ddd88 131d 476f bac3 cc3679e941bd jpg jpeg

Emoţii duble pentru Ela Crăciun weekend-ul trecut, când a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de familie: nunta surorii ei.

Pe lângă sentimentele pe care le-a trăit din postura de sora mai mare, vedeta şi-a făcut griji şi pentru desfăşurarea evenimentului, de care s-a ocupat toată vara.

Alese cu suflet de către prezentatoare TV, muzica şi preparatele delicioase au asigurat atmosfera primitoare. Mireasa a strălucit, însă n-a trecut neobservat nici elegantul Michael Douglas, bărbatul care tocmai i-a devenit cumnat Elei Crăciun.

Ela Crăciun a petrecut până spre dimineaţă la nunta surorii sale. Pentru că totul a decurs aşa cum era planificat, prezentatoarea TV s-a relaxat repede, i-a fost alături surorii ei şi s-au bucurat împreună de petrecere.

“La un moment dat, am dat uitării orice emoţie şi m-a cuprins atmosfera de petrecere. Nici nu ştiu când a zburat timpul. Am plecat din local după ora 02:00 dimineaţă”, a spus Ela Crăciun.

Sora vedetei a strălucit într-o rochie de mireasă elegantă

Ana Crăciun a optat în ziua nunţii pentru o rochie simplă, deosebit de elegantă, din tafta albă, cu decolteu şi umeri căzuţi.

Sora Elei Crăciun a ales un machiaj discret şi natural, care i-a pus în valoare trăsăturile faciale deosebite. În ceea ce priveşte coafură, mireasa a purtat un coc lejer, de care i-a fost prins voalul lung. Ţinuta a fost asortată cu o diademă strălucitoare şi un buchet de trandafiri albi.

Ţinutele cu care Ela Crăciun a atras atenţia la nunta surorii sale

Pe parcursul evenimentului, Ela a schimbat două rochii în culori aprinse, care i-au subliniat silueta de invidiat.

Pentru ţinuta de zi, vedetă a ales o rochie fucsia, puţin mai lungă de genunchi, cu bretele subţiri, accesorizată cu o pereche de sandale rafinate, argintii şi bijuterii discrete.

Pentru seara, ea a păstrat paleta cromatică, doar stilul rochiei a fost diferit. Piesa vestimentară, scurtă, a fost mai mulată şi a avut umerii goi şi mânecile bufante. Ţinuta a fost asortată cu cercei lungi, strălucitori şi sandale argintii.

Dacă pentru evenimentul desfăşurat în timpul zilei, Ela Crăciun a etalat nişte bucle naturale, pentru petrecerea de seară, ea a ales la un coc lejer, asemănător cu cel al miresei.

Fiul cel mic al Elei Crăciun a fost protagonistul unui moment amuzant la nuntă

Cum era normal, cei trei copii ai Elei Crăciun au fost invitaţi de onoare la evenimentul special.

Dacă fiica vedetei a fost un exemplu de eleganţă, băieţelul cel mic nu s-a ruşinat de mulţimea de oameni şi s-a ţinut de năzbâtii. În ceea ce-l priveşte pe fiul cel mare, el a ales să fie o prezenţă discretă, ca de obicei.

Fetiţa de 10 ani a strălucit într-o rochie superbă, albă, asemănătoare cu cea a miresei.

“Alesia şi-a luat rolul în serios şi s-a comportat ca o adevărată domnişoară de onoare. A avut o atitudine relaxată, dar s-a comportat cu eleganţă. Urmăresc cu mândrie felul în care i se maturizează personalitatea”, a mărturisit Ela Crăciun.

Mezinul Elei Crăciun a purtat un costum şi cravată ca un tânăr elegant şi i-a încântat pe invitaţi cu atitudinea lui ghiduşă. Băieţelul a fost protagonistul unui moment neaşteptat, în timpul celui mai aşteptat moment al serii.

“Nicholas a fost în centrul atenţiei în timpul evenimentului. Chiar dacă nu prea a înţeles exact ce se întâmplă, el a fost încântat de atmosferă şi s-a bucurat de atenţia pe care a primit-o de la toată lumea.

Un moment neaşteptat, dar şi amuzant a fost în timpul valsului mirilor. O secundă l-am scăpat din ochi, cât să filmez şi eu dansul. Doar mi-am întors privirea şi l-am văzut pe ecranul telefonului cum fuge către ringul de dans şi se prinde de rochia surorii mele”, a povestit celebra mămică.

Petrecerea a continuat şi duminică

Mirii şi invitaţii au mers la somn spre dimineaţă, însă cheful de distracţie nu le-a dispărut. După-amiază au dat un party la piscină, în aer liber. Oaspeţii şi membrii familiei s-au bucurat de muzică bună şi preparate delicioase, preparate de Chef Iulian Olaru, un bucătar apreciat de Ela Crăciun.

Fiica Elei Crăciun a prins buchetul de mireasă

Un moment care a fost păstrat pentru petrecerea de la piscină a fost aruncarea buchetului de mireasă. Ana Crăciun l-a aruncat spre mulţimea de fete care aşteptau pregătite. Florile au căzut în piscină, iar Alesia, fiica Elei Crăciun, le-a recuperat.

Până la final, nimeni n-a scăpat neudat. Nici măcar mireasa, care a fost trasă în piscină, deşi purta rochie.

Ela Crăciun şi sora ei au fost întotdeauna cele mai bune prietene şi s-au bucurat de realizările pe care le-au avut de-a lungul vieţii.

Frumoasa prezentatoare a fost încântată încă din momentul în care a aflat că mezina a fost cerută în căsătorie, iar nunta a fost un moment aşteptat de toată familia.

“Îi doresc surorii mele să fie fericită şi iubită până la adânci bătrâneţi. Ştiu că a făcut alegerea potrivită şi că nunta este doar începutul celei mai frumoase etape din viaţa ei. A găsit bărbatul potrivit cu care să-şi întemeieze o familie minunată, la fel ca cea în care am crescut noi”, a spus Ela Crăciun.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg