Elena Ionescu şi-a pus silicoane: „Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele"

15 martie, 2022
4 elena22 jpg jpeg

Era convinsă că nu va apela niciodată la implantul mamar, dar iată că inevitabilul s-a produs. După o naştere şi pierderi repetate în greutate, Elena Ionescu şi-a dorit un bust mai generos, aşa că a apelat la medicul estetician.

Artista a vrut să înceapă primăvara cu o schimbare spectaculoasă! A luat decizia de a apela la implantul mamar încă din primele zile ale lui 2022, iar acum a reuşit să îşi ducă planul la bun final. Adeptă a naturaleţii dintotdeauna, artista a considerat totuşi că a venit vremea pentru... un mic retuş!

 „Am vrut să aduc o îmbunătăţire vieţii mele. Eu am avut dintotdeauna sâni, însă am pierdut mult din volum, din cauza sportului pe care îl practic cu regularitate. Am realizat că nu pot să completez acest volum pierdut prin nimic din ce aş putea face eu însămi, aşa că am decis să apelez la un specialist ca să rezolv această problemă.”

Artista a avut câteva emoţii, aşa cum este firesc, însă a trecut rapid peste ele odată ce a discutat cu doctorul Alin Bortolini despre toate aşteptările pe care le are de la această intervenţie extrem de populară în lumea întreagă. Vedeta a jonglat ceva timp între mărimile propuse de medicul estetician, dar acum este ferm convinsă că a făcut cea mai bună alegere.

1 elena18 jpg jpeg

Intervenţia a durat aproape două ore.

„Nu am simţit absolut nicio durere post-operator. M-am simţit atât de bine, încât a doua zi făceam deja execiţii fizice uşoare. Nu a fost nevoie să iau nici măcar un analgezic.”

Specialiştii spun că intervenţia de augmentare mamară este una destul de complicată. Recuperarea durează aproximativ două luni. De abia după această perioadă, pacienta îşi poate relua aproape complet activitatea, conform Click.ro



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg