Eros Ramazzotti are o iubită de 22 de ani? Cum au fost surprinşi cei doi

16 iulie, 2021
4 eros3 jpg jpeg

Fotografiile săptămânalului Chi care îl imortalizează pe artist alături de o tânără influenceriţă au născut multe discuţii.

Eros Ramazzotti este logodit cu Marta Delogu? Asta se întreabă fanii starului după ce acesta a fost surprins alături de Marta în vacanţa din Mykonos, Grecia. Cei doi  erau însoţiţi şi de copiii pe care artistul îi are cu fosta sa soţie, Marica Pellegrinelli - Raffaella Maria şi Gabrio Tullio,

O prietenie care s-a născut pe reţelele de socializare în urmă cu câteva luni a devenit imediat foarte importantă pentru Ramazzotti . Atât de mult încât Eros nu a ezitat să o ia pe Marta, influencer Instagram, model şi actriţă aspirantă, în vacanţă cu el.

Imaginile dovedesc că  între cei doi există o relaţie specială, la fel ca şi între Marta Delogu şi copiii lui Eros Ramozzotti. În ciuda numeroaselor angajamente, starul este nedezlipit de copiii săi mai mici, dar şi de fiica cea mare, Aurora, pe care o are cu Michelle Hunziker.

După ce fotografiile s-au viralizat, Marta Delogu a izbucnit pe Instagram. Tânăra a susţinut că nu are o relaţie sentimentală cu celebrul artist.

„Sunt uimită de toţi cei care cred în acest gen de bârfă. Îmi pare rău, dar este doar o adevărată prietenie. Mai mult decât atât, nu înţeleg răutatea unor oameni, mă frapează în special faptul că majoritatea comentariilor sunt de la femei”.

Eros Ramazzotti a negat, de asemenea, această poveste pe contul său  de socializare, asigurându-ne că este o prostie.  Eros susţine că este singur după încheierea căsătoriei cu Marica Pellegrinelli, care a avut loc în 2019.

În trecut, starului i-au fost atribuite diverse flirturi cu Sonia Lorenzini, apoi cu prezentatoarea Roberta Morise şi Veronica Montali. Recent, s-a vorbit şi despre o legătură cu modelul Federica Macciotta. Starul a negat de fiecare dată că ar avea o relaţie.

Şi fosta soţie se dă singură

După despărţirea de Eros Ramazzotti ,  cu care a menţinut o relaţie excelentă de dragul copiilor, Marica Pellegrinelli a fost văzută de mai multe ori cu fostul fotbalist Marco Borriello. Modelul nu au explicat niciodată adevărata natură a relaţiei lor. Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg