"Este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum!" Irina Tănase, primele mărturisiri despre despărţirea de Liviu Dragnea. Ce îşi doreşte de la politician

10 decembrie, 2021
4 irina2 jpg jpeg

Telenovela dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase este de departe de a se termina.

S-a spus că nu i-a fost fidelă atunci când a fost în închisoare, dar nici când a ieşit, dar ea neagă aceste acuzaţii. Irina Tănase îl roagă pe Liviu Dragnea să o asculte şi să se întoarcă acasă.

”Despărţirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiţionat şi n-au existat fapte de care să mă ruşinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărţirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conţinea conversaţiile pe care le-aţi publicat, şi ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine şi a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înşală. Îl înţeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat consideraţiile raţionale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică”, spune Irina penntru Gândul.ro

Tânăra spune că nu se simte vinovată cu nimic.

“Am însă răbdare şi speranţa că, într-o zi, mă va asculta şi va înţelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în faţa acestei situaţii. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noştri comuni, ne sunt alături şi că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu şi, dincolo de orgolii, cred că şi el înţelege. Sufăr şi bănuiesc faptul că şi el este rănit. Nu poţi să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani şi să nu mai existe nici urmă de ataşament”.

Irina Tănase crede că cineva încearcă să îi despartă.

"N-am agreat niciodată apariţiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Şi vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi. Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunţ la orgolii. Îl iubesc şi îl aştept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele.

De altfel, nu este prima oară când se încearcă despărţirea noastră. Noi am traversat şi alte momente critice, când Liviu era hrănit cu informaţii false, când eram prezentată într-o lumină nefavorabilă, dar l-am convins de fiecare dată că nu am nimic de ascuns şi că loialitatea este pentru mine o valoare de la care nu mă dezic.

Şi de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa şi ştiu ce afirm. Nu aş vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ştefănescu, nici cu altcineva!”

Am încercat să-mi amintesc exact fiecare discuţie, pe care am avut-o cu vreun alt bărbat, fiecare întâlnire. N-am nimic să-mi reproşez, fiindcă ştiu că nu i-am greşit. În urmă cu trei luni, am primit informaţii că ar exista imagini care să mă compromită. Dacă există, rog să fie făcute publice! Dacă m-am întâlnit cu vreun alt bărbat, au fost întâlniri strict inofensive, fără nicio altă conotaţie. Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ştefănescu şi să rămân acolo două ore, să ies singură de la el. Ar putea fi interpretată şi o asemenea întâlnire. Dar Codrin ştie ce am discutat atunci şi care a fost sensul acelei vizite”, spune ea pentru aceeaşi publicaţie.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg