Filmul ”Singur Acasă” a scris istorie printre filmele de Crăciun. Care sunt cele mai inedite lucruri pe care puţini le ştiu despre această producţie

22 decembrie, 2021
24 profimedia 0563024904 jpg jpeg

Nu e Crăciun fără ”Singur acasă”. Un adevărat clasic în trei părţi, care ne bucură de fiecare dată zilele de sărbătoare.

De când a rulat pentru prima dată în cinematografe în 1990, creatorii acestei capodopere nu s-au gândit la ce impact cultural va avea acest film.

Iată care sunt cele mai surprinzătoare lucruri legate de ”Home alone”. Incredibila şi amuzanta poveste a lui Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, s-a înfiripat în mai puţin de zece zile, căci John Hughes a fost inspirat de prima călătorie a familiei sale în Europa, în 1989, când atunci s-a iscat ipoteza: Cum ar fi dacă unul dintre noi ar fi uitat acasă?

Bandiţii uzi nu au prea avut noroc în producţie, iar unul dintre cele mai înfricoşătoare lucruri păţite de Marv, jucat de Daniel Stern, a fost să se trezească pe faţă cu o tarantulă. Având în vedere că filmarea s-a făcut doar o dată, avem motive să credem că reacţia lui a fost una cât se poate de autentică.

Casa familiei McCallister a ajuns să valoreze peste 1.5 milioane de dolari în viaţa reală. Culkin a dezvăluit că Pesci l-a muşcat în timpul filmărilor, atunci când l-au agăţat în cui, în celebra fază cu Bandiţii Uzi. ”O să-ţi muşc toate degetele, rând pe rând”, sună replica. ”Şi chiar m-a muşcat”, a mărturisit Macaulay Culkin.

Înainte de Joe Pesci, rolul lui Harry Lyme îi fusese oferit lui Robert DeNiro. Actorul a refuzat, apoi l-a primit Jon Lovitz, care era ocupat în acea perioadă. În felul acesta, l-a primit Pesci şi l-a jucat magistral.

Filmul găzduieşte şi o conspiraţie ciudată, cum că însuşi Elvis Presley apare într-o scenă, atunci când mama lui Kevin încearcă cu disperare să găsească un bilet de avion în aeroport.

Mai există o scenă amuzantă, cea a fetei din poză care se presupune că ar fi iubita lui Buzz. Întrucât li se părea nedrept să râdă de cineva, în foto este de fapt fiului directorului artistic, care s-a deghizat pentru imaginea respectivă.

De asemenea, în partea a doua, însuşi Donald Trump apare în film, atunci când îi oferă lui Kevin indicaţii în New York.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg