Fosta Miss SUA a murit tragic, la doar 30 de ani. Miss Universe 2021 Harnaaz Sandhu deplânge pierderea tragică a lui Cheslie Kryst

31 ianuarie, 2022
1 cheslie kryst12 jpg jpeg

O adev─ârat─â tragedie s-a produs. Cheslie Kryst, c├ó┼čtig─âtoarea Miss Univers SUA 2019 a murit fulger─âtor, la doar 30 de ani.

Potrivit presei internaţionale, Kryst a încetat din viaţă duminică, 30 ianuarie, după ce s-a aruncat în gol de pe o clădire de 60 de etaje din New York, în jurul orei locale 7:15.

Familia lui Kryst a anun┼úat public, cu durere, vestea tragic─â, direct pe pagina oficial─â de socializare a fostei Miss America: ÔÇŁSuntem devasta┼úi ┼či v─â anun┼ú─âm cu durere trecerea ├«n nefiin┼ú─â a iubitei noastre Cheslie. Avea o lumin─â interioar─â special─â, care str─âlucea pentru ceilal┼úi ┼či ├«i ghida. ├Äi inspira pe cei din jur cu frumuse┼úea ┼či puterea sa. ├Äi p─âsa, iubea, r├ódea, str─âluceaÔÇŁ, a scris cu durere un reprezentant al familiei sale.

stanga
dreapta
2 cheslie kryst jpg jpeg
3 cheslie kryst1 jpg jpeg
12 cheslie kryst10 jpg jpeg
13 cheslie kryst11 jpg jpeg
1 cheslie kryst12 jpg jpeg
4 cheslie kryst2 jpg jpeg
5 cheslie kryst3 jpg jpeg
6 cheslie kryst4 jpg jpeg
7 cheslie kryst5 jpg jpeg
8 cheslie kryst6 jpg jpeg
9 cheslie kryst7 jpg jpeg
10 cheslie kryst8 jpg jpeg
11 cheslie kryst9 jpg jpeg

Harnaaz Sandhu, Miss Universe 2021 ┼či-a exprimat la r├óndul s─âu regretul pentru cele ├«nt├ómplate. Cele dou─â s-au fotografiat ├«mpreun─â ├«n decembrie anul trecut, la ├«ncoronarea lui Sandhu din Eliat, Israel, c├ónd Miss India a fost proclamat─â cea mai frumoas─â din lume.

Pagina de Instagram a Cheslie Kryst a fost inundată de mesajele de condoleanţe ale celor care au admirat-o.