FOTO Confesiunile lui Adele post-divorţ: "Am fost devastată. Mă simţeam ruşinată"

14 noiembrie, 2021
8 confesiunile lui adele rolling stone 6 jpg jpeg

Într-un interviu acordat revistei "Rolling Stone", pe a cărei copertă apare, artista a făcut dezvăluiri despre divorţul despre Simon Koneki.

Odată cu nou lansatul single "Easy on Me", Adele a lăsat din nou presa să intre în viaţa ei, făcând mărturisiri dureroase despre toţi aceşti ani în care s-a retras din vizorul public.

În interviul acordat revistei "Rolling Stone", pe coperta căreia apare chiar cu acest titlu, "Confesiunile lui Adele", talentata artistă a mărturisit că se schimbase foarte mult în timpul mariajului şi că a decis să divorţeze de tatăl fiului său atunci când a realizat nu mai ştia cine este cu adevărat.

"Nu mă cunoşteam cu adevărat, deşi credeam că da. Nu-mi plăcea cine sunt", a recunoscut Adele, care a vorbit despre sfârşitul căsniciei sale: "Am fost foarte tristă. Plus, să ştie atât de mulţi oameni pe care nu-i cunosc că mariajul nu a mers m-a devastat. Eram ruşinată. Nimeni nu m-a făcut să mă simt aşa, dar tu singur simţi că nu ai făcut o treabă bună".

Noul album al lui Adele, "30", a cărui lansare a amânat-o cu mai mult de un an, este inspirat de despărţirea de soţul ei, Simon. "Dacă nu scoteam albumul acum, nu o mai făceam niciodată. Simt că merită să iasă", a spus Adele, una dintre cele mai bune voci ale lumii, despre materialul discografic care se va lansa în 19 noiembrie.

        View this post on Instagram                       A post shared by Adele (@adele)

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

După mutarea în Los Angeles, prietenii ei au încercat să-i plănuiască tot feluri de întâlniri pe nevăzute, dar fiind nepregătită pentru o nouă relaţie, nimic nu s-a legat pe plan amoros. Totul s-a schimbat când în viaţa ei a apărut Rich Paul, agentul sportiv al lui LeBron James, bărbatul cu care are acum o relaţie.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg