FOTO Crina Abrudan, regina primului eveniment de modă cu public, Summer Fashion Gala

25 iunie, 2021
2 crina abrudan sexy regina modei summer fashion gala aleha toncea 3 jpg jpeg

După un an în care toate mondenităţile au fost suspendate, vedetele s-au bucurat de primul eveniment multibrand cu public din 2021.

În decorul surprinzător din incinta amfiteatrului exterior Veranda Mall, unde frumuseţea cadrului natural se îmbină perfect cu arhitectura modernă, s-a desfăşurat Summer Fashion Gala, eveniment devenit deja tradiţie, pus în scenă de Alin Gălăţescu, în parteneriat cu echipa de make-up a Mirelei Vescan şi cea de hairstyle a lui Laurent Tourette şi prezentat de Cosmina Păsărin.

10 branduri autohtone şi-au prezentat colecţiile de CRUISE create special pentru Summer Fashion Gala: Anna Roman Brand, AM Saragia, Aleha Toncea, Atelier Bolero, Atmosphere Fashion, Claudia Rawlings, LC Waikiki, Mexton, Studio Cabal şi ineditul Ylla by Nicole Cherry, prezentat în premieră.

Alături de manechinele care au prezentat colecţiile sezonului cald s-au aflat şi câteva personaje din spaţiul monden, ca imagine a câtorva colecţii. Astfel, Crina Abrudan a fost vedeta colecţiei designerului Aleha Toncea, Iuliana Luciu şi Anda Călin au defilat în creaţiile Annei Roman, iar Irina Ceban alias Irisha, cunoscută publicului din show-ul „Survivor”, a fost imaginea hainelor semnate de Nicole Cherry, care şi-a marcat debutul ca designer.

De la primul eveniment multibrand cu public din 2021 nu puteau lipsi nici invitaţii din showbiz, astfel că în public i-am putut vedea pe Andreea Antonescu, Oana Roman, Elena Ionescu, Oana Radu, Otniela Sandu, Anca Ciota, Maria Ilioiu, Cătălin Cazacu şi alte prezenţe din TV şi online.

Aflat la a şasea ediţie, Summer Fashion Gala 2021 parte din conceptul All Seasons Fashion Gala by Manifesto Events&PR Agency şi reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate de fiecare dată în locaţii surprinzătoare.

FOTO: Remus Nicolăescu, Manifesto Events&PR Agency.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg