FOTO El e regele opulenţei! Philipp Plein şi-a umplut casa cu decoraţiuni de Crăciun şi are brad în fiecare cameră!

23 decembrie, 2021
10 philipp plein si a decorat casa excentric de craciun 1 jpg jpeg

Excentricul designer a cheltuit o mică avere pe amenajarea casei de Sărbători. Dar nu doar interiorul este fabulos. Nu-ţi vine să crezi ce şi-a pus pe acoperiş!

Philipp Plein îşi construieşte, de 7 ani încoace, casa visurilor sale pe una dintre colinele Los Angelesului. Impropriu spus casă, un adevărat palat, numit Chateau Falconview, care abia are finalizat primul nivel. În vară, designerul estima că lucrările vor mai dura cel puţin doi ani, întrucât îşi doreşte ferestre mari de tipul celor din palatele franţuzeşti, o piscină la înălţime, mai multe terase şi zone verzi cu arbuşti şi palmieri.

Dar chiar la intrarea pe acest domeniu, se află o altă construcţie, o vilă de oaspeţi, finalizată anul acesta şi care a devenit noua reşedinţă a lui Plein.

Interiorul este fabulos şi mai luxos decât orice galerie de artă. Toate încăperile sunt somptuoase, fiecare cu tematică aparte, cu accente exotice pe alocuri, dar mai ales cu obiecte de decor masive, dezvăluind pasiunea lui Plein pentru vasele ceramice de mari dimensiuni, cristalele omniprezente şi oglinzile care dublează efectul strălucirii din jur.

În acest ambient şi aşa destul de încărcat, unde totul este amplasat cu rigurozitate milimetrică, Philipp Plein şi-a imaginat un soi de palat a lui Moş Crăciun, decorând fiecare cameră în alte culori şi plasând câte un brad împodobit în fiecare dintre ele.

9 philipp plein si a decorat casa excentric de craciun 8 jpg jpeg

De exemplu, diningul a fost gândit în roşu clasic, cu mijlocul mesei atent ornat cu globuri şi crengi de brad, astfel încât să pară o prelungire a cristalelor candelabrelor, iar mai mulţi soldaţi în formă de spărgător de nuci sunt aliniaţi ca şi când ar fi nişte valeţi gata să servească masa invitaţilor. Undeva, pe alte mese, a fost creat un candy-bar cu o uriaşă casă din turtă dulce şi mai multe torturi etajate, fursecuri şi alte bunătăţi din ciocolată, cum numai la mese împărăteşti mai găseşti.

În camera safari, vegheată de două zebre prinse pe perete, decorul se schimbă în auriu, arămiu şi oliv, cu un alt brad şi alte podoabe de Crăciun, care potenţează atmosfera luxuriantă.

Imediat urmează un mic living în tonuri de roz pudrat, motiv pentru care şi aici e o altă tematică, păstrând aceeaşi notă opulentă, reflectată de sticla şi inoxul pieselor de mobilier şi de alte candelabre cu cristale grele.

22 philipp plein si a decorat casa excentric de craciun 21 jpg jpeg

Din alt salon, cu tapet ce imită frunzele de palmier, poţi privi direct la o altă căsuţă aparent din turtă dulce, bordată cu crengi de tuia argintiu, globuri verzi şi beculeţe.

30 philipp plein si a decorat casa excentric de craciun 29 jpg jpeg

Balustrada scării ce duce la etaj este copleşitor ornată cu loburi albe, argintii şi roz pudrat, pentru a se asorta cu peretele plin de figurine animaliere cu coarne sau colţi: cerbi, elefanţi, rinoceri...

Nimic însă nu te pregăteşte pentru un adevărat salon al oglinzilor, cu vaze supradimensionate cu crini albi şi o cadă excentric plasată la vedere, totul dând într-o cameră de entertainment, unde găsim alt brad, de data asta cu podoabe albe.

7 philipp plein si a decorat casa excentric de craciun 6 jpg jpeg

Dar să nu credeţi că asta este tot! Afară, printre cactuşi uriaşi şi palmieri, se află un alt brad decorat pentru exterior, iar pe acoperişul vilei de oaspeţi, Philipp Plein a cerut să fie amplasate două instalaţii luminoase sub formă de citate: "I loved you more than I can love" ("Te-am iubit mai mult decât pot iubi") şi "Living the dream. Life is fu**ing beautiful" ("Trăind visul. Viaţa e a naibii de frumoasă"), aceleaşi citate imprimate pe noua linie de haine ce-i poartă numele.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg