FOTO Petrecere în lumea machedonilor! Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit oficial

25 iulie, 2021
1 simona halep si toni iuruc petrecere de logodna 3 jpg jpeg

Aşa cum cere tradiţia aromână, logodnicul a organizat o petrecere cu familiile reunite, ca semn că viitoarea mireasă i-a acceptat propunerea.

Mult-trâmbiţata cununie civilă a Simonei Halep (29) cu Toni Iuruc (42) a fost, de fapt, un soi de "logodnă cu repetiţie". Şi asta pentru că, potrivit tradiţiei machedonilor, viitorul mire a sărbătorit cu fast acceptul Simonei de a-i deveni soţie. Lucru confirmat şi de una dintre invitate, care a notat "s-au logodit" în dreptul unei fotografii cu Simona.

Aşa se face că, la o lună de când Simona Halep a primit inelul de la iubitul său, cei doi şi-au invitat familiile şi prietenii la un pool party organizat chiar la reşedinţa din Snagov a sportivei, o vilă aflată în apropierea Complexului Olimpic de la Izvorani. Afară, pe peluza de lângă piscină, invitaţii au fost aşteptaţi cu o masă lungă, ornată pe mijloc cu flori şi lumânări albe, cu veselă transparentă şi tacâmuri aurii.

8 simona halep si toni iuruc petrecere de logodna 7 jpg jpeg

Cum era de aşteptat, viitoarea mireasă a impresionat cu ţinuta aleasă pentru acest eveniment. În ziua celebrării acceptului său de a se căsători cu Toni Iuruc, Simona a purtat o rochie roşie, tip fluture,pe un umăr, şi sandale înalte nude. Spre seară, ea şi-a schimbat ţinuta cu o altă rochie cu mâneci lungi şi pantofi escarpin negri.

Nici partenerul său nu a fost mai prejos, purtând sacou negru şi cămaşă albă.

Potrivit surselor cotidianului Cancan, Simona Halep şi Toni Iuruc urmează să se căsătorească în septembrie şi să-i aibă ca naşi pe Dani Caramihai (partenerul de afaceri al lui Toni) şi pe soţia acestuia.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg