FOTO&VIDEO Elena Matei a ieşit mai devreme din "Survivor" decât din "Chefi la cuţite". Ce a trimis-o acasă?

23 februarie, 2022
36 271879191 104884202093776 2276106446362190428 n jpg jpeg

Din cei trei Războinici nominalizaţi spre eliminare, publicul a votat-o pe miniona blondă care, paradoxal, aducea puncte bune echipei.

A fost o eliminare care le-a lăsat tuturor un gust amar. Nimeni nu se aştepta ca dintre cei trei nominalizaţi, Doru Răduţă, Oana Ciocan şi Elena Matei, Războinicii s-o piardă tocmai pe cea care le gătea cel mai bine în tabără. Dar şi cea care le aducea puncte importante pe trasee!

Micuţa şi firava blondă de 23 de ani s-a făcut remarcată în urmă cu un an în show-ul "Chefi la cuţite", unde a rezistat până în finală, făcând parte din echipa lui Chef Sorin Bontea şi avându-l drept amic pe simpaticul japonez Rikito Watanabe - care, de altfel, se şi îndrăgostise de ea în timpul show-ului culinar de la Antena 1.

După ce s-a dovedit a fi bătăioasă în bucătărie, micuţa şi firava blondă a vrut să le demonstreze tuturor că poate face faţă şi unui reality show ca "Survivor România" şi s-a înscris fără nicio emoţie. Şi, tot fără emoţie, a dovedit că poate să aducă puncte importante pentru echipa albastră, chiar şi atunci când adversarele erau mai solide decât ea.

Totuşi, ea a primit o dureroasă nominalizare din partea lui Blaze, care s-a dovedit a fi decisivă pentru ea, în ecuaţia jocului "Survivor România". "Mă gândesc la viitor, că o să avem trasee cu greutate, cu forţă, cu viteză, cu tot. Sper să nu se supere pe mine, pentru că chiar nu mai am pe cine să nominalizez", şi-a argumentat Blaze alegerea.

Pentru că a primit cele mai puţine voturi din partea publicului, Elena Matei şi-a auzit numele rostit de Daniel Pavel, dar în şocul veştii, preţ de câteva momente, ea nu şi-a putut găsi cuvintele pentru a spune ce simte.

"Nu-mi vine să cred! Am primit multe palme de la viaţă, eu mă consider o supravieţuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu! Jur că nu-mi vine să cred", a spus Elena Matei printre lacrimi, în timp ce şi colegii săi păreau surprinşi de rezultatul votului publicului.

        View this post on Instagram                       A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Pe reţelele de socializare, fanii competiţiei difuzate la Pro TV i-au imputat Elenei lipsa de maniere şi răutăţile aruncate atât adversarilor, cât şi colegilor din trib.

Nu a avut o viaţă uşoară

Până la 23 de ani, Elena Matei a trecut prin multe încercări. Tatăl ei a murit într-un accident de motocicletă,mama ei a plecat din România de mult timp, iar Elena a fost nevoită să alături de bunica ei. De la 18 ani s-a angajat, iar acum este bucătar într-un restaurant din Ploieşti. În paralel, este studentă la Universitatea Politehnică din Bucureşti

”Tatăl meu nu mai este în viaţă, a murit acum şapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un şoc total pentru mine, am ajuns la spital şi nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu ştiam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, mărturisea tânăra atunci când participa la show-ul culinar de la Antena 1. Citeşte mai multe despre eliminarea Elenei de la Survivor şi aici.

FOTO: ProTV



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg