FOTO&VIDEO ├Än ce vil─â de lux locuie┼čte Denisa T─ânase atunci c├ónd merge ├«n Dubai! Design-ul e semnat de Ivanka Trump!

30 decembrie, 2021
1 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 1 jpg jpeg

Fosta component─â a trupei Bambi a investit ├«n imobiliare ├«n ora┼čul din care a pornit ideea afacerii sale cu parfumuri.

La cei 34 de ani ai s─âi, Denisa T─ânase tr─âie┼čte una dintre cele mai bune perioade ale sale. Are o via┼ú─â de familie ├«mplinit─â, un so┼ú care ├«i este partener ├«n toate, Mirceea Br├ónzei, ┼či o afacere care cre┼čte v─âz├ónd cu ochii. Doar ce a t─âiat panglica celui de-al 44-lea magazin cu parfumuri ┼či cosmetice de lux din linia proprie!

┼×i iat─â cum, ├«n timp ce al┼úi arti┼čti au suferit din pricina pandemiei, Denisa T─ânase s-a reinventat, investind bani, timp ┼či energie ├«ntr-un proiect care p─ârea ini┼úial un hobby, dar care a devenit una dintre cele mai de succes afaceri din pandemie. Una pe care pl─ânuie┼čte s─â extind─â, prin ad─âugarea unei linii de make-up. ├Än plus, Denisa T─ânase s-a orientat ┼či spre domeniul imobiliar din Emiratele Arabe Unite, cump─âr├ónd ├«n Dubai dou─â apartamente, pe care urmeaz─â s─â le ├«nchirieze.

stanga
dreapta
2 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 1 jpg jpeg
3 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 2 jpg jpeg
4 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 3 jpg jpeg
5 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 4 jpg jpeg
6 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 5 jpg jpeg
7 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 6 jpg jpeg
9 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 8 jpg jpeg
8 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 7 jpg jpeg

"În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier", spunea Denisa Tănase în primăvara acestui an pentru "Click".

ÔÇ×Pl─âtim la trei luni. Dup─â ce e gata construc┼úia, le la┼či la ├«nchiriat. Suntem proprietari. Am cump─ârat dou─â apartamente, ├«ntr-un bloc. ├Än pandemie a fost o investi┼úie foarte bun─â. ├Än fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja s─â ├«nchirieze. Am luat un apartament ┼či un studio, care sunt acum ├«n faza de construc┼úie. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din FloreascaÔÇŁ, detalia ea ├«n emisiunea ÔÇŁXtra Night ShowÔÇŁ, de la Antena Stars.

Ieri, proprietarea lan┼úului de parfumerii My geisha ne-a ar─âtat ┼či fabuloasa vil─â ├«n care locuie┼čte atunci c├ónd merge ├«n Dubai, pentru reactualizarea stocului sau pentru relaxare. E vorba despre o construc┼úie modern─â cu piscin─â proprie din parcul imobiliar DAMAC Hills, din zona lagunei.

        View this post on Instagram                       A post shared by H&S Real Estate Dubai (@hs_real.estate)

View this post on Instagram

A post shared by H&S Real Estate Dubai (@hs_real.estate)

Interesant este faptul c─â mobilierul contemporan ┼či decora┼úiunile opulente, din metal auriu ┼či cristale, sunt parte a unui proiect coordonat de ├«ns─â┼či Ivanka Trump, fiica mogulului Donald Trump, o expert─â ├«n domeniu, care a f─âcut o uria┼č─â avere din domeniul imobiliar.

Denisa nu a spus dacă a cumpărat această vilă sau doar a închiriat-o, dar cert e că e locul său preferat de relaxare.