FOTO&VIDEO În ce vilă de lux locuieşte Denisa Tănase atunci când merge în Dubai! Design-ul e semnat de Ivanka Trump!

30 decembrie, 2021
1 denisa tanase vila de lux in dubai ivanka trump 1 jpg jpeg

Fosta componentă a trupei Bambi a investit în imobiliare în oraşul din care a pornit ideea afacerii sale cu parfumuri.

La cei 34 de ani ai săi, Denisa Tănase trăieşte una dintre cele mai bune perioade ale sale. Are o viaţă de familie împlinită, un soţ care îi este partener în toate, Mirceea Brânzei, şi o afacere care creşte văzând cu ochii. Doar ce a tăiat panglica celui de-al 44-lea magazin cu parfumuri şi cosmetice de lux din linia proprie!

Şi iată cum, în timp ce alţi artişti au suferit din pricina pandemiei, Denisa Tănase s-a reinventat, investind bani, timp şi energie într-un proiect care părea iniţial un hobby, dar care a devenit una dintre cele mai de succes afaceri din pandemie. Una pe care plănuieşte să extindă, prin adăugarea unei linii de make-up. În plus, Denisa Tănase s-a orientat şi spre domeniul imobiliar din Emiratele Arabe Unite, cumpărând în Dubai două apartamente, pe care urmează să le închirieze.

"În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier", spunea Denisa Tănase în primăvara acestui an pentru "Click".

„Plătim la trei luni. După ce e gata construcţia, le laşi la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiţie foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze. Am luat un apartament şi un studio, care sunt acum în faza de construcţie. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din Floreasca”, detalia ea în emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Ieri, proprietarea lanţului de parfumerii My geisha ne-a arătat şi fabuloasa vilă în care locuieşte atunci când merge în Dubai, pentru reactualizarea stocului sau pentru relaxare. E vorba despre o construcţie modernă cu piscină proprie din parcul imobiliar DAMAC Hills, din zona lagunei.

        View this post on Instagram                       A post shared by H&S Real Estate Dubai (@hs_real.estate)

View this post on Instagram

A post shared by H&S Real Estate Dubai (@hs_real.estate)

Interesant este faptul că mobilierul contemporan şi decoraţiunile opulente, din metal auriu şi cristale, sunt parte a unui proiect coordonat de însăşi Ivanka Trump, fiica mogulului Donald Trump, o expertă în domeniu, care a făcut o uriaşă avere din domeniul imobiliar.

Denisa nu a spus dacă a cumpărat această vilă sau doar a închiriat-o, dar cert e că e locul său preferat de relaxare.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg