FOTO&VIDEO Raluka, despre secretul care o face să aibă un corp demn de "Miss Bikini": "M-a ajutat foarte tare faptul că nu..."

23 martie, 2022
1 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 1 jpg jpeg

Proaspăt revenită dintr-o vacanţă în Mexic, cântăreaţa a dezvăluit cum face să arate atât de bine.

Invitată în platoul emisiunii "La Măruţă", Raluka a povestit despre recenta ei escapadă la cald de peste Ocean, iar gazda show-ului de la Pro TV a complimentat-o pentru cât de bine arată în costumul de baie. "Arăţi trăsnet şi ştii treaba asta, iar costumele asteade baie zici că au fost făcute special pentru tine. Zici că trebuie să fii imaginea costumelor de baie din România", i-a spus Cătălin Măruţă.

"Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca... cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne", a dezvăluit ea. Întrebată câte kilograme a slăbit adoptând acest nou regim, Raluka a spus că: "Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. (Am renunţat, n.r.) acum patru ani."

stanga
dreapta
1 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 1 jpg jpeg
3 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 2 jpg jpeg
4 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 3 jpg jpeg
5 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 4 jpg jpeg
6 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 5 jpg jpeg
7 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 6 jpg jpeg
8 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 7 jpg jpeg
9 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 8 jpg jpeg
10 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 9 jpg jpeg
11 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 10 jpg jpeg
12 raluka miss bikini in mexic dieta fara carne 11 jpg jpeg

Ce anume a făcut-o să renunţe la a consuma carne? "Am văzut în Asia ("Asia Express", emisiunea în care a concurat cu Ana Baniciu şi pe care a şi câştigat-o, în final, n.r.) destul de multe lucruri care n-au fost pentru ochiul meu. Oamenii mănâncă orice acolo - înţeleg, asta e cultura sau nu ştiu, dar am zis că dacă pot să fac cel mai mic bine planetei, o să fac asta şi am renunţat la carne. Eu iubesc extrem de tare animăluţele şi am zis că... nu ştiu, visam că-l omor eu sau ceva rău."

"M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi ca piele - pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios... Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Mănânc peşte, nu foarte des, dar mănânc. Se spune că trebuie să mâncăm carne. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine... Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa."

A avut şi efecte secundare? "Începusem să mă simt foarte obosită şi am crezut că e din cauza faptului că luasem virusul, nu aveam suflu, oboseam foarte repede. Când am fost în Istanbul cu mama mea, mi-am făcut şi eu un set de analize şi mi-a ieşit că am o anemie destul de puternică, pentru că nu aveam B12, care se ia din carnea roşie, în special. Iar eu, pentru că nu m-am interesat foarte mult ce ar trebui să mănânc în plus, să pot să suplinesc toate vitaminele, nu am ştiut. Am luat nişte vitamine, am făcut nişte injecţii şi mi-am revenit".

Mai pofteşte la ceva? "Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot dogul. Dar foarte rar."

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg