Gina Pistol, lecţie de eleganţă la "Chefi la cuţite". S-a coafat precum Marilyn Monroe şi a îmbrăcat o rochie creată de un designer român cu succes internaţional

17 decembrie, 2020
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg

Jos pălăria! Gina Pistol a strălucit în finala sezonului 8 de la "Chefi la cuţite"! Prezentatoarea a purtat o rochie strălucitoare, a arătat precum o zeiţă! Întrega apariţie a fost de nota 10!

Ediţie de ediţie, sezon de sezon, Gina Pistol a avut zâmbetul pe buze şi şi-a făcut meseria cum ştie mai bine. Iubeşte să fie pe micul ecran, iubeşte să prezinte emisiuni diferite, de mare succes. În finala sezonului opt "Chefi la cuţite", prezentatoarea de la Antena 1 a apărut aşa cum nu a făcut-o niciodată. A strălucit din cap până în picioare, a atras privirile concurenţilor, juraţilor, dar şi publicului din faţa televizioarelor. A avut o apariţie de zeiţă!

Gina Pistol a ales pentru marea finală o ţinută care i-a pus în evidenţă trăsăturile frumoase, fizicul de invidiat, formele! Prezentatoarea a îmbrăcat o rochie lungă, extrem de preţioasă şi vaporoasă. Aşa a strălucit!

4 gina pistol rochie finala chefi la cutite 3 jpg jpeg

Gina Pistol a îmbrăcat o rochie creată de Maria Lucia Hohan, designerul român care are un succes uriaş şi pe plan internaţional. O mulţime de vedete de la Hollywood îmbracă creaţiile acesteia. Rochia purtată de vedeta la Antena 1 este din colecţia realizată de designer pentru covorul roşu. Are o culoare metalică, cu un decolteu adânc, iar surprinza vine chiar acum. În partea de sus sunt ataşate cristale Swarovski care dau un plus de valoare rochiei. Şi preţul este pe măsură, pe site-ul oficial aceasta valorează aproximativ 1.000 de euro (4.960 de lei). Şi de această dată vedeta a fost consiliată de stilistul Eniko Szanto.

12 gina pistol in rochie maria lucia hohan 1 jpg jpeg

Ţinuta Ginei Pistol a fost perfectă, la fel şi bijuteriile pe care le-a ales, o pereche de cercei superbi de la Tria Alfa. Nu putem să nu remarcăm şi coafura pe care a avut-o. Seamănă mult cu felul în care Marilyn Monroe se aranja, o coafură retro care o prinde de minune pe prezentatoarea de la Antena 1. 

Acum, Gina Pistol este însărcinată cu primul copil, curând va naşte copilul său şi al lui Smiley. Totodată, prezentatoarea filmează şi pentru sezonul 9 "Chefi la cuţite".

Foto: Antena 1, Instagram, marialuciahohan.comRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg