Globurile de Aur 2019. Catherine Zeta-Jones şi Rachel Weisz, printre cel mai bine îmbrăcate celebrităţi de pe covorul roşu

7 ianuarie, 2019
5 globurile de aur 2019 cel mai bine imbracate covorul rosu jpg jpeg

Aşteptarea a luat sfârşit! Premiile Globurile de Aur 2019 au fost decernate aseară, iar celebrităţile au luat cu asalt covorul roşu, etalând unele dintre cele mai sofisticate, dar şi elegante, ţinute.

În timp ce anul trecut reprezentantele sexului frumos au ales să poarte ţinute negre la Globurile de Aur, în spiritul mişcării anti-Harvey Weinstein, anul acesta a fost un curcubeu pe covorul roşu. Nu ne plângem deloc, ba dimpotrivă!

Starurile au purtat unele dintre cele mai interesante rochii din ultimii ani, marcându-şi, fiecare dintre ele, atuurile fizice. Haideţi să vedem, aşadar, pentru ce croiuri, dar şi ce case de modă, au optat celebrităţile la Globurile de Aur 2019!

Rachel Weisz

image

Soţia lui Daniel Craig, care anul trecut i-a dat naştere unei fetiţe, s-a prezentat pe covorul roşu într-o creaţie Celine, care i-a venit, pur şi simplu, divin. Croiul inedit i-a ascuns cu succes burtica rămasă în urma sarcinii şi i-a redat actriţei strălucirea de odinioară.

Lady Gaga

image

Deşi n-a plecat acasă cu un trofeu pentru ”cea mai bună actriţă”, pentru interpretarea din ”A star is born”, aşa cum mulţi se aşteptau, Lady Gaga a fost, cu siguranţă, o câştigătoare a covorului roşu. Ea a îmbrăcat o rochie Valentino Couture, aşa cum s-a întâmplat şi la alte evenimente de covorul roşu, şi a strălucit ca o stea. 

Bonus! Piesa ei, ”Shallow”, a primit trofeul pentru cea mai bună melodie la Globurile de Aur 2019.

Dakota Fanning

image

O altă apariţie strălucitoare a serii a fost cea a actriţei Dakota Fanning, care a ales o rochie în culoare untului, spectaculoasă. Ea a fost îmbrăcată de Armani Prive.

Catherine Zeta-Jones

image

De departe, cea mai reuşită ţinută a serii a fost cea a actriţei Catherine Zeta-Jones. Într-o nuanţă superbă de verde, rochia i-a oferit actriţei în vârstă de 49 de ani o apariţie de neuitat! 

Seara a fost cu atât mai specială pentru Catherine cu cât soţul său, Michael Douglas, şi-a adjudecat, la Globurile de Aur 2019, trofeul pentru cel mai bun actor în rol principal într-un musical/comedie TV, ”The Kominsky Method”.

Emily Blunt

image

Criticii de modă au găsit apariţia actriţei Emily Blunt una dintre cele mai reuşite ale serii. Ea a ales o creaţie Alexander McQueen, curajoasă, care i-a pus în evidenţă silueta silfidă.

Emma Stone

image

Actriţa Emma Stone a îmbrăcat, ca şi altă dată, de altfel, o creaţie Louis Vuitton. Şi deşi alegerea ei a fost uşor conservatoare, criticii de modă au găsit-o potrivită pentru natura acestui eveniment.

Claire Foy

image

Eroina serialului ”The crown” a ales o creaţie Miu-Miu la Globurile de Aur 2019.

Penelope Cruz

image

O altă regină a nopţii a fost actriţa Penelope Cruz. Ea a defilat pe covorul roşu la Globurile de Aur într-o creaţie semnată de Ralph&Russo, cu care a colaborat şi cu alte ocazii.

Lupita Nyong’o 

image

O regină a covorului roşu, Lupita Nyong`O n-a dezamăgit nici de data aceasta. Ea a ales o rochie Calvin Klein cu care a atras toate privirile.

Charlize Theron

image

O altă prezenţă extrem de elegantă de pe covorul roşu a fost cea a actriţei Charlize Theron. Ea a îmbrăcat o rochie Dior Haute Couture, care i-a venit ca turnată.

Nicole Kidman 

image

Nici ea n-a scăpat de lupa criticilor de modă. Din fericire, verdictul în cazul ei a fost unul pozitiv! Nicole Kidman a fost una dintre actriţele bine îmbrăcate la Globurile de Aur 2019. Ea a ales Michael Kors pentru acest eveniment.

Gemma Chan

image

Nu e tocmai una dintre starurile cunoscute la Hollywood, dar apariţia ei a fost chiar va-va-voom. Vă place? Designer: ValentinoRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg