Imagini rare cu Knox Leon Jolie-Pitt, fiul de 13 ani al fostului cuplu Brad Pitt – Angelina Jolie. Băiatul seamănă izbitor cu celebrul său tată

5 octombrie, 2021
1 brad pitt si angelina jolie jpg jpeg

Puţini îl ştiu pe băiatul în vârstă de 13 ani al fostului cuplu Brad Pitt – Angelina Jolie. Knox Leon Jolie-Pitt este o apariţie rară.

Cu toate acestea, paparazzii l-au surprins pe băiat pe stradă, în echipament de arte marţiale şi cu masca de protecţie pe figură.

Băiatul este adorabil şi este lesne de observat că are trăsăturile celebrilor săi părinţi. Jolie – Pitt a fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din lume, multe persoane fiind de părere că se potriveau de minune. Knox Leon aduce foarte mult cu tatăl său, unul dintre cei mai chipeşi actori ai tuturor timpurilor.

5 profimedia 0636199715 jpg jpeg

Din păcate, povestea lor de iubire s-a stins, iar acum se luptă în instanţă, întrucât Angelina nu doreşte să împartă custodia copiilor cu Brad Pitt.

Knox Leon Jolie-Pitt îşi vede liniştit de activităţile sale de copil. El a fost însoţit pe stradă de o femeie tânără, într-o rochie cu imprimeu floral, care ţinea un coş cu un termos mare cu apă, probabil al băiatului.

Angelina a apărut recent alături de fiica Zahara la un eveniment şi se pare că îşi vede mai departe de viaţă, celebra actriţă fiind suspectată că a început o relaţie cu cântăreţul The Weeknd, cu care a fost văzută ieşind în oraş de mai multe ori.

În ceea ce îl priveşte pe Brad lucrurile sunt mai discrete.

Copiii lui Brad Pitt şi ai Angelinei Jolie se vor afla în custodia ambilor părinţi, după un proces care a stabilit acest lucru după mai bine de cinci ani. Actorul în vârstă de 57 de ani a reuşit să obţină, în cele din urmă, custodie comună, însă se pare că Jolie va lupta în continuare pentru a obţine o custodie exclusivă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg