Împuternicirea femeii mature cu cea mai rebelă reprezentantă pe copertă. Paulina Porizkova, sexy şi goală la 56 de ani

26 august, 2021
1 paulina porizkova1 jpg jpeg

Curentul femeii mature şi sexy începe să se facă simţit! O cunoscută revistă sparge gheaţa: ”Maturele sunt pe val! Sănătoase şi bogate, obişnuiţi-vă”

Reprezentanta femeilor mature şi frumoase, celebrul model care se dezbracă regulat pe reţelele sociale la 56 de ani trece şi la nivelul următor: dansul lasciv.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Şi-a făcut o misiune din împuternicirea femeilor mature. Căci odată cu vârsta, e nevoie să rămâni optimist.

Iar ea arată că se poate. La 56 de ani arată spectaculos şi pozează languros. Căci poţi fi la fel de sexy şi la vârsta aceasta.

Paulina Porizkova este reprezentanta de bază a femeilor puternice şi sigure pe ele. Model de succes, ea şi-a transformat pagina de Instagram într-un spaţiu al feminităţii, unde nu de puţine ori a şocat cu goliciunea sa. O face într-un mod artistic, nicidecum vulgar. Şi aşa se întâmplă şi acum. De la instantaneele goală în baie, a trecut la dansul lasciv.

 Paulina Porizkova a apărut topless dansând pe Bee Gees’ “Stayin’ Alive”. Frumuseţea din Cehia era de fapt la o şedinţă foto pentru revista LA Mag. Şi fotograful era o femeie, lucru despre care spune că o face să se simtă mai relaxată şi mai dezinhibată.

”A fi sexy nu are dată de expirare” este unul dintre sloganurile preferate de Paulina Porizkova. De aceea, se bucură la maxim de viaţă şi este extrem de mândră de corpul ei pe care nu ezită să-l expună în toată splendoarea sa, ori de câte ori are ocazia.

Ea va apărea şi pe coperta revistei pentru care a fost făcută această şedinţă foto, iar modelul a publicat una din fotografiile selectate pentru prima pagină, desigur neretuşată.

Coperta Los Angeles Magazine este dedicată femeilor mature. Iar titlul este chiar interesant: ”Bătrânele la modă”. ”Sunt sănătoase, bogate, obişnuiţi-vă. Avem de-a face cu mândria căruntelor, de ce mai e nevoie pentru a capta atenţia la Hollywood şi Madison Avenue?”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg