În 2021, ea reprezintă România la Miss Universe! Cine e Bianca Tirsin şi cu cine se iubeşte frumoasa româncă

21 decembrie, 2020
11 bianca tirsin miss universe romania 9 jpg jpeg

Are 21 de ani şi va reprezenta România în SUA la Miss Universe. Iată povestea de viaţă a Biancăi Tirsin, ce a realizat până acum şi cu cine se iubeşte frumoasa româncă. 

Bianca Tirsin e Miss Universe România, a câştigat trofeul chiar de Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie. Această victorie îi va permite să reprezinte România la competiţia mondială Miss Universe care va avea loc în SUA probabil în prima parte a anului 2021, în februarie sau martie. A mulţumit tuturor când a aflat de acest succes: "Vreau să le mulţumesc familiei mele, prietenilor mei, organizaţiei Miss Universe România pentru onoarea de a deveni deţinătoarea titlului. Îi mulţumesc dragii mele echipe, care mă ajută să mă dezvolt ca persoană în fiecare zi. Către toţi cei care mă susţin: vă mulţumesc că sunteţi atât de amabili şi aproape de mine încă din 2017. Vă iubesc!", a scris Bianca pe contul personal de Instagram.

4 bianca tirsin miss universe romania 7 jpg jpeg

Tânăra de 21 de ani a câştigat până acum 13 concursuri de frumuseţe. A muncit de mică, are propria afacere. Este şi studentă în prezent şi are multe pasiuni.

"Numele meu e Bianca Tirsin, am 21 de ani şi sunt din Arad. Sunt studentă la Facultatea de Management. De mică am fost o fire independentă, creativă, îndrăzneaţă, dar nu m-am gândit că la 16 ani o să îmi administrez propriul meu business. Şi iată-mă astăzi îmi administrez propriul magazin online de produse de îngrijire orală. 

Unul dintre lucrurile mele creative este de a edita clipuri pentru canalul meu de Youtube şi de a scrie articole pentru blog, iar când nu editez şi nu scriu, îmi place foarte mult să mă plimb cu motorul. Un caputol de neuitat este scrierea istoriei pentru România, câştigând doi ani consecutiv, două titluri internaţionale din top cinci la cele mai mari concursuri de frumuseţe din lume. Pe lângă experienţa mea în cadrul concursurilor de frumuseţe, am cochetat şase ani în lumea modellingului, fiind reprezentată şi de agenţia Elite Models din Danemarca unde am trăit trei ani. 

Am reuşit încă din 2017 să creez o platformă activă cu scopul de a ajuta persoanele afectate de violenţa domestică. Dorinţa implicării mele este de a schimba ceva în România.", a transmis într-un video Bianca Tirsin. 

Cu cine se iubeşte Bianca Tirsin

Bianca Tirsin are o relaţie cu fotbalistul Adrian Petre de la FCSB. Cei doi au poze postate pe reţelele de socializare. Tot pe reţelele de socializare a şi luat naştere idila dintre ei. 

„Noi am crescut împreună. Suntem de 4 ani şi jumătate. Am crescut el pe domeniul lui, eu pe domeniul meu. De la 17 ani ne cunoaştem. În Arad ne-am cunoscut. Ne ştiam de pe reţelele de socializare. A văzut o poză cu mine la un fotograf. Am fost surprinpsă de un fotograf într-o ipostază foarte drăguţă, când zâmbeam. I-a plăcut foarte mult de mine şi un an de zile a încercat. Am văzut mesajul lui doar că eu am avut o precepţie greşită asupra jucătorilor de fotbal, pentru că văzând foarte multe lucruri până la 17 ani, mi-am dat seama că am pus etichete greşite anumitor persoane. După ce l-am cunoscut, probabil că viaţa a vrut să-mi dea o lecţie, în sensul că nu toţi oamenii sunt la fel. Bine că am conştientizat. Acum chiar îmi pare rău că nu i-am răspuns. Îmi dau seama că nu a fost frumos din partea mea. (...)

Relaţia noastră este foarte frumoasă. Ne sprijinim. Îmi place foarte mult că este un partener de viaţă care mă sprijină în orice fac. N-aş putea să stau cu cineva care nu este ambiţios.Nu suntem acum ca pe timpuri în războaie şi în armată să ne scriem şi să aşteptăm poştaşul. Avem timp. Există telefon, există face time, comunicarea e foarte importantă.", a dezvăluit ea la Antena Stars.

1 bianca tirsin miss universe romania 10 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg