Interviu INNA: "Mă simt iubită şi asta este cel mai important"

10 septembrie, 2021
1 inna album1238 jpg jpeg

De 13 ani norocoşi, dă tonul în muzică. Şi din ce se vede treaba, nu doar în muzică, ci şi în televiziune, unde este detectiv la Masked Singer pentru al doilea sezon. Inna ne-a vorbit despre măşti şi „măşti“, într-unul dintre puţinele ei momente libere

Poate că una dintre calităţile unui star este că, oricâte lucruri am afla despre acesta, mereu apar noi şi noi amănunte surprinzătoare de aflat. Iată că Inna are fler nu doar când vine vorba de muzică, ci şi în calitate de „detectiv“ la Masked Singer, unde s-a dovedit atât de iscusită în primul sezon, că revine şi în al doilea, împărţind pupitrul cu Mihaela Rădulescu, Horia Brenciu şi Alex Bogdan. De fapt, a dat dovadă de fler mai toată cariera ei, începută în urmă cu 13 ani, dar şi în alegerile sentimentale. De peste un an are o relaţie cu Deliric, căruia i-a sărbătorit recent ziua de naştere, alături de familie şi prieteni, şi are noroc de un iubit care ştie să gătească! Dar nu doar despre noroc şi fler şi succes ne-a povestit Inna în interviul de mai jos. Cum spuneam, mereu apar detalii surprinzătoare...

Hello, detectiv INNA! Ce informaţii confidenţiale ai să ne dai despre al doilea sezon Masked Singer?

Inna Hello, hello, OK Magazine! Cel de-al doilea sezon Masked Singer România este cel puţin la fel de spectaculos, de intens, de surprinzător şi de plin de adrenalină, cu costume extraordinare, un show care ascunde cel mai bine păstrat secret din România. Abia aştept să îl vedeţi şi voi!

Iată că ai revenit în emisiune, după ce în primul sezon te-ai remarcat graţie abilităţilor de detectiv, dar şi aplombului. În ceea ce priveşte televiziunea, sunt curioasă: se întâmplă să ai trac înainte de a filma?  

DA! Foarte mari emoţii. Dacă vă vine să credeţi, eu am mari emoţii şi acum înaintea fiecărui concert, după atâţia ani. Dar cred că emoţia face lucrurile speciale de fiecare dată.

Eşti la masa detectivilor alături de Mihaela Rădulescu. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă când se închid camerele? Care sunt subiectele voastre de discuţie comune preferate la o cafea, în pauzele de filmare?

Cel mai des vorbim despre călătorii, avem acest lucru în comun. Dar şi despre beauty, fashion.

Cât de fin e  psihologul din tine, cât de bună îţi e intuiţia când vine vorba de intenţiile celor din jurul tău? Recunoşti uşor oamenii care poartă „măşti“ cu tine? 

Din fericire, da, şi cred că acesta este lucrul care m-a ajutat până acum să mă protejez de situaţii neplăcute sau să evit să am aproape persoane nepotrivite.

Apropo de detectivi, ai avut vreodată pe urmele tale un fan pătimaş, atât de pătimaş încât să fie nevoie să apelezi la autorităţi? Din păcate, s-a întâmplat acest lucru mai demult.

Şi dacă tot vorbim de măşti, cum ai gestionat tendinţa oamenilor de a se apropia de tine pe stradă, de a dori să facă poze cu tine, de când este pandemie? E posibilă la tine distanţarea socială?

Sunt relaxată din acest punct de vedere, pentru că şi oamenii care vin să facă poze cu mine au grijă şi sunt responsabili. Plus că mulţi oameni sunt vaccinaţi, sunt destul de puţine cazuri deocamdată.

6 inna album0793 jpg jpeg

În vieţile tuturor s-a schimbat câte ceva de când a început pandemia. De la job până la locuinţă, relaţii de iubire, prietenii etc. Tu ce ai schimbat în viaţa ta, la nivel concret, din martie 2020 şi până în acest moment? Am călătorit mult mai puţin, am stat mult mai mult acasă la Bucureşti, o bună perioadă de timp nu mi-am văzut familia ca să îi pot proteja, nu am avut concerte. În rest, din punct de vedere al carierei, am muncit la fel de mult, am petrecut timp în studio, am făcut videoclipuri, şedinţe foto, am lansat chiar şi un album.

Ce impact emoţional a avut asupra ta perioada în care nu ai mai putut urca pe scenă, nu ai mai putut călători cu muzica ta în toată lumea? Practic, de la decibeli ai trecut brusc la „mute“. 

Am conştientizat cât este de greu să nu fiu pe scenă, să am acel schimb de energie unic cu fanii mei şi am sperat ca lucrurile să revină la normal cât mai curând.

Ai simţit nevoia în perioada asta să vorbeşti cu un psiholog?

În această perioadă, nu am simţit să vorbesc cu un psiholog, dar am făcut-o de fiecare dată când a fost nevoie.

Sunt 13 ani de cand cariera ta a explodat. 13 ani cu noroc! Care au fost cele mai mari greutăţi din spatele acestor ani atât de strălucitori, când ţi-a fost cel mai greu?

Au fost multe momente frumoase care m-au definit şi m-au făcut să devin omul şi artistul care sunt astăzi şi, oricât de grele au fost, ştiu că au făcut parte din procesul meu, din drumul meu. A fost greu să fiu departe de familie uneori, greu să fiu mereu pe drumuri, greu să citesc sau să aflu lucruri neadevărate despre mine. 

Când erai copil şi dădeai spectacole la bloc pentru un public fictiv, încotro credeai că te va duce viaţa? Cum arătau proiecţiile tale de copil cu privire la viitorul tău?

Îmi doream să fiu artist, dar recunosc că nu aveam încredere că voi reuşi. Se pare că mi-am dorit suficient de mult şi am muncit destul de mult încât să ajung aici.

La 14 ani ştiu că jucai Counter-Strike. A mai rămas ceva din gamerul din tine? 

Nimic. (râde) Nu mă mai joc deloc.

Nu doar că eşti artist, dar eşti şi femeie de afaceri. Multe ocazii de a câştiga, dar şi multe de a pierde. Ai experimentat vreodată gustul eşecului? Ne poţi împărtăşi o astfel de situaţie şi cum ai gestionat-o?

Am ajuns la maturitatea în care să percep eşecul ca pe un prilej de învăţare, o lecţie şi trec peste cu ajutorul celor apropiaţi.

Eşti exigentă cu oamenii care lucrează pentru tine, le dai bătăi de cap? Ai şi zile-n care joci în „Diavolul se-mbracă de la Prada“?

Sunt extrem de exigentă cu mine însămi, deci sunt exigentă şi cu cei din jur. N-aş spune că joc exact acest rol, dar vreau să mă asigur că tot ce ţine de proiectele mele se întâmplă în cel mai profesionist mod de fiecare dată.

7 inna ian6950 1 jpg jpeg

Cât de mult investeşti în haine? Eşti cheltuitoare când vine vorba de garderobă, faci shopping impulsiv?

Nu fac shopping compulsiv, cumpăr exact piese de care am nevoie, care îmi plac, în care mă simt bine. Nu fac un calcul cât investesc.

Într-un vlog de-ale tale ai analizat, cu multă autoironie şi umor, una din fotografiile de la începutul carierei tale. Ai spus despre dinţii tăi din faţă că parcă erau logoul MTV. Concret, ce îmbunătăţiri ai adus aspectului fizic din 2008 până acum?  Nu am niciun fel de intervenţie estetică, aşa cum am spus şi în acel video. 

Ai sau ai avut vreodată complexe legate de aspectul fizic? (şi dacă ai avut, cum ai făcut pace cu ele?)

Am avut şi cred că sunt inerente în viaţa fiecăruia dintre noi. Le-am depăşit cu timpul, încercând să schimb lucrurile care mă deranjau sau să le accept.

Nu multă lume ştie că părul tău natural e foarte cârlionţat. Din registrul lui „ştiaţi că“, ce am mai fi surprinşi să aflăm despre tine? Da, aşa e, părul meu este foarte creţ. Nu ştiu dacă e neapărat surpriză, dar îmi tund singură bretonul atunci când am. (râde)

Trebuie să schimb un pic subiectul, pentru că fix acum realizez că tocmai a fost ziua lui Deliric. La mulţi ani pentru Toto! Ce aţi făcut de ziua lui?

Ne-am întors de la Cluj unde el a avut concert şi am petrecut timp cu cei dragi, familie şi prieteni.

Ce a adus el bun în viaţa ta în ultimul an şi ceva de când sunteţi împreună? Ce a schimbat în bine la tine?

Sunt fericită, mă simt iubită, mă simt eu şi cred că este cel mai important.

De vreun an, parcă ai şi mai mult umor, ca să fiu sinceră. Chiar am asistat toamna trecută la un eveniment privat la care ai cântat - întâmplător, primul tău concert după o lungă pauză din cauza pandemiei- iar glumele tale au stârnit hohote de râs minute în şir. A contribuit şi prezenţa lui Deliric în viaţa ta la această şi mai mare deschidere?

Aşa sunt dintotdeauna şi cei apropiaţi, fanii o pot confirma. Desigur că în timp m-am relaxat mai mult şi fac şi mai multe glume. Şi cu siguranţă, şi prezenţa lui în viaţa mea a ajutat şi ajută enorm să fiu deschisă, relaxată, să mă bucur şi mai mult de fiecare zi.

Te-ai cântărit la un moment dat într-un material video şi aveai vreo 46 de kilograme. Controlezi greutatea deliberat, cu regim şi sport sau pur şi simplu aşa a fost metabolismul tău dintotdeauna? Sau e de la fluturaşi în stomac?

Dintotdeauna am avut 43-44 de kilograme. Acum posibil să am mai multe kilograme pentru că mă antrenez la sală cu Florin Cujbă şi a mai crescut masa musculară. În general, nu fac eforturi pentru a-mi menţine silueta, dar dacă simt că iau în greutate, reduc pâinea sau pastele, dulciurile, deşi mănânc rar, beau mai multă apă. Regimul meu alimentar este vegan.

Eşti suficient de pricepută la gătit cât să se avânte şi iubitul tău la mâncarea pregătită de tine? Deşi, nu ştiu de ce, am impresia că el găteşte mai mult. 

Mă pricep la câteva feluri de mâncare, dar nu sunt neapărat pasionată, aşa că îi las pe cei cu adevărat pricepuţi şi pasionaţi. Toto chiar găteşte extraordinar!

Cum se arată toamna la tine? E vreo vacanţă pe listă sau se lasă cu multă muncă?

Am multă muzică de lansat, multe proiecte frumoase, dar bineînţeles că îmi fac loc şi pentru vacanţă. Nu am ceva stabilit încă, sunt destul de spontană când vine vorba de vacanţe, pentru că programul meu este de multe ori fluctuant. Aşa că, de îndată ce am nişte zile libere, aleg o destinaţie şi plec.

Dar cât de des îţi vizitezi apartamentul în care ai crescut, din Neptun? Ai mai păstrat ceva din hainele din adolescenţă, din jucăriile din copilărie?

Nu ajung prea des la Neptun, cred că maximum o dată pe an. Şi da, bineînţeles, am lucruri păstrate din copilărie.

Acum, că se poate călători din nou, trebuie să te întreb: de câte ori ai pierdut avionul?

Nu de foarte multe ori şi dacă am pierdut, nu a fost din cauza mea concret, pentru că sunt foarte punctuală. Fie pentru că a întârziat un zbor din escală, fie pentru că a fost trafic infernal pe drumul spre aeroport.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg