Irina şi Răzvan Fodor îşi sărbătoresc fetiţa: "Discuţia a venit după ce ne-am îmbolnăvit amândouă de Covid"

24 martie, 2022
4 irina34 jpg jpeg

E minunea din viaţa lor! Irina şi Răzvan Fodor îşi sărbătoresc astăzi fetiţa. Diana împlineşte 11 ani.

“Unu şi cu unu fac doi…iar cu tine, suntem întregi! 11 ani au trecut ca gândul, îţi doresc încă de 10 ori câte 11! Să fii fericită, iubita mea! Mami şi tati te iubesc nespus! La mulţi aaaani!”, a fost mesajul pe care Irina i l-a transmis fetiţei ei.

Cele două au avut de curând Covid şi au trecut printr-o perioadă cu multe semne de întrebare. Ba mai mult, apariţia războiului a complicat şi mai mult lucrurile.

“Acum vreo lună, vorbeam cu cea mică despre îngrijorările ei. Discuţia a venit după ce ne-am îmbolnăvit amândouă de Covid, la spartul târgului, şi o perioadă am stat izolate. Nu am făcut un capăt de ţară din asta şi am făcut tot posibilul să îi umplu timpul-atunci când nu avea ditamai febra- cu lucruri pe care le iubeşte. Am depăşit perioada, ne-am întors la ale noastre şi, într-o zi, în drum spre şcoală, mă loveşte tirul de întrebări de pe scaunul din spate al maşinii: “Mami, dar cât mai durează?”, “Crezi că o să ne mai îmbolnăvim?”, “Când nu o să mai purtăm mască la şcoală?”, “O să mai apară şi alte boli?”

Atunci m-am prins: se teme. Trebuia să tai de la rădăcină sentimentul ăsta. Mi-am început pledoaria. I-am povestit că, indiferent de cum îi par lucrurile acum, trăim una dintre cele mai sigure perioade ale omenirii.

Că şi în trecut au mai fost pandemii, dar spre deosebire de astăzi, când toţi oamenii de ştiinţă ai lumii lucrează împreună pentru a stopa orice ar putea reprezenta un pericol pentru omenire, atunci nu existau variante, resurse, medicamente. Că au existat multe războaie, dar oamenii s-au deşteptat între timp şi şi-au dat seama că doar trăind în pace putem prospera cu toţii. Altă bilă albă pentru prezent.

De 20 de zile…sunt mută. Şi dezarmată. Mă uit naiv la ce am scris mai sus şi aproape că îmi vine să îmi cer scuze pentru tot ce am zis.

Acum, facem pachete pentru refugiaţi, strângem fonduri pentru copiii lor, deschidem uşile caselor ca să-i ferim de război şi privim cu îngrijorare viitorul”, adaugă Irina.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg