Irinel Columbeanu, despre cea mai dureroasă despărţire: „Când simţi că puiului tău i-ar fi mai bine într-o altă configuraţie, ar fi o crimă să îl opreşti!”

23 aprilie, 2021
1 irina99 jpg jpeg

A făcut totul pentru ea, dar, la un moment dat, Irinel Columbeanu a decis că Irinucăi  i-ar  fi mai bine în America.

Într-o discuţie de-o sinceritate „brută” cu Mădălin Ionescu, în cadrul emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, difuzată de Metropola TV, de luni până joi, de la ora 22.00, Irinel Columbeanu a povestit despre momentul în care s-a decis mutarea Irinucăi la Monica Gabor, în America. O decizie care a uimit pe toată lumea la momentul respectiv, ştiut fiind faptul că celebrul cândva Fante al capitalei s-a luptat cu toate armele ca să nu-i fie luat copilul. Ceva, însă, a schimbat la un moment dat această hotărâre, iar Irinel Columbeanu declară că lucrurile au decurs aşa pentru binele copilului.

„Decizia ca Irina să meargă la mama ei în America nu a fost greu de luat.  Când simţi că puiului tău i-ar fi mai bine într-o altă configuraţie,ar fi o crimă să îl opreşti!”, i-a povestit Irinel Columbeanu lui Mădălin Ionescu. „Ca şi părinte, n-ai voie să te faci că nu vezi anumite oportunităţi care apar în viaţa copilului tău. N-aş fi putut tolera aşa ceva!”, a mai spus fostul milionar de la Izvorani.

Irina Columbeanu s-a născut la început de an 2007, iar la vremea respectivă toată lumea susţinea că singurul scop al relaţiei dintre Columbeanu şi Monica ar fi fost ea. Copila, care are astăzi 14 ani, trăieşte de aproape 3 ani alături de mama ei în America. Din fotografiile publicate pe conturile de sociale, lucrurile par să se desfăşoare cât se poate de onorabil, iar acest lucru nu poate decât să-l bucure pe omul de afaceri. „Sunt ferm convins că a fost corectă decizia!”, a încheiat Columbeanu.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg