Jill Biden şi Melania Trump. Cât au costat ţinutele purtate de actuala Primă Doamnă a Americii şi fosta Primă Doamnă în ziua inaugurării noului preşedinte

21 ianuarie, 2021
1 jill biden si melania trump tinute jpg jpeg

A avut loc un duel vestimentar între actuala Primă Doamnă a Americii, Jill Biden, şi fosta Primă Doamnă, Melania Trump. Cele două nu s-au văzut faţă în faţă, însă au surprins cu alegerile vestimentare. 

Ziua de 20 ianuarie 2021 e una importantă pentru America, cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite a depus jurământul. Joe Biden conduce acum America! Cea mai mare susţinătoare a sa, dar şi cea care i-a dat mereu putere este soţia, Jill Biden. Cei doi au o căsătorie fericită de ani de zile şi iată că acum îi vedem şi în postura de cuplu prezidenţial. 

Actuala Primă Doamnă a Americii are 69 de ani şi este profesoară. În trecut a cochetat şi cu modellingul. Chiar dacă nu s-a văzut faţă în faţă cu Melania Trump, a avut loc un duel stilistic. Cine credeţi că a câştigat?

Prima care şi-a făcut apariţia în ziua de 20 ianuarie a fost Melania Trump. A plecat de la Casa Albă împreună cu preşedintele şi a făcut furori cu ţinuta sobră, dar perfectă pe care a îmbrăcat-o. Cât a costat? Se pare că nu s-a mai abţinut şi a ales unele dintre cele mai scumpe piese şi accesorii din garderobă. 

Perechea de ochelari pe care a ales-o costă 440 de dolari, jachetă neagră de la celebrul brand Chanel valorează 5.600 de dolari, geanta Hermes Birkin este aproximativ 70.000 de dolari, iar pantofii, şi ei de la brandul ei favrit, Christian Louboutin, sunt 795 de dolari. Ţinuta stilish purtată de Melania Trump costă aproximativ 80.000 de dolari. 

3 donad trump si melania trump vaccin 4 jpg jpeg

De partea cealaltă o avem pe Jill Biden. Aceasta este cu 18 ani mai mare decât Melnia Trump, are un altfel de stil vestimentar, are un altfel de parcursul profesional, cele două sunt foarte diferite din multe puncte de vedere. Dar iată că acum le analizăm ţinutele. 

Jill Biden a ales pentru ziua de 20 ianuarie, ziua în care soţul e, Joe Biden, a depus jurământul de preşedinte al Americii, o ţinută foarte diferită. La 69 de ani, Jill Biden a îmbrăcat o rochie şi un palton create de un brand din New York, Markarian, iar preţul acestora ajunge la 6.000 de dolari. Nu a avut o geantă mare, ci un clutch de 1450 de dolari şi o pereche de pantofi în valoare de 650 de dolari. A purtat şi o mască asortată cu ţinuta care valorează aproximativ 60 de dolari. Ţinuta ei costă în jur de 8.500 de dolari.

18 jill biden prima doamna a mericii tinuta 3 jpg jpeg

Donald Trump şi Melania au încălcat tradiţia

Donald Trump a plecat de la Casa Albă pe 20 ianuarie.. Nu i-a predat ştafeta lui Joe Biden, aşa cum se obişnuia, a încălcat tradiţia. La final, a transmis: "A fost o mare onoare, onoarea unei vieţi".

El a plecat de la Washington cu doar câteva ore înainte ca Joe Biden să depună jurământul şi să devină cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite. Este pentru prima oară de 150 de ani când un preşedinte în exerciţiu încalcă tradiţia şi nu asistă la învestirea succesorului său, scrie adevarul.ro. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg