Jojo, în vacanţă cu Monica Anghel. Unde au plecat

17 ianuarie, 2022
8 jojo26 jpg jpeg

Jojo a petrecut câteva zile de poveste alături de Monica Anghel şi fiul acesteia în Iordania. Actriţa speră îşi aducă cât de curând şi familia aici.

“A plouat, a fost frig, a nins, dar nimic nu a putut să estompeze frumuseţea şi măreţia acestui loc incredibil! După această excursie în Triunghiul de Aur al Iordanului, Aqaba, Wadi Rum şi Petra pot spune că sunt mai bogată sufleteşte. O să revin când e mai cald ca să mă pot bucura şi mai mult de toate minunile pe care le-am întâlnit aici. Când vremea e prietenoasă parcă şi drumul e altfel.  Ar fi trebuit să vedem Petra la 20 de grade, aşa era prognoza când am plecat de acasă. Nu am renunţat însă să ne bucurăm de frumuseţea ei nici când au scăzut drastic temperaturile. Ba chiar am făcut haz de necaz cu Monica Anghel şi Monica Gheorghiu şi am învins frigul cu umor.

Plănuiesc să mă întorc şi cu copiii ca să ne bucurăm împreună de toate acestea. Sunt convinsă că Achim ar fi fascinat de toată istoria locului.

Niciodată nu ştii pe ce drum te va duce viaţă. Azi când ne plimbam pe nişte străduţe strâmte din bazar, deodată în capătul uneia dintre ele am văzut o imagine splendidă: o moschee luminoasă care părea desprinsă dintr-un cadru de film. Nu aş putea să vă spun în ce loc din Aqaba se află cu exactitate, însă în realitate e o privelişte care îţi umple sufletul cu energie bună.. Aşteaptă-te la neaşteptat. Nu se ştie niciodată pe ce stradă stramtă o apuci în viaţă, şi chiar atunci când crezi că nu te aşteaptă nimic altceva, la capătul ei poţi avea o surpriză colosală. Acum mă uit la lună din patul meu din Wadi Rum. Sunt în deşert şi mă gândeam cât de tare mi-ar fi plăcut să am familia mea lângă mine. Să stăm toţi patru aliniaţi în pat şi să privim cerul prin tavanul transparent al igloo-ului unde sunt cazată”, povesteşte Jojo.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg