Monica Davidescu şi fiica ei, Dora, au coronavirus. Aurelian Temişan iese azi din izolare

1 februarie, 2022
1 aurelian18 jpg jpeg

Boala a ajuns şi la ei!

Aurelian Temişan şi fiica lui, Dora, au fost depistaţi pozitivi, săptămâna trecută, la testul Covid-19. A urmat apoi şi Monica Davidescu.

Dacă Aurelian iese azi din carantină, actriţa şi fiica ei mai au de aşteptat.

stanga
dreapta
1 aurelian18 jpg jpeg
3 aurelian15 jpg jpeg
4 aurelian12 jpg jpeg
5 aurelian11 jpg jpeg

“Ne-am pozitivat şi am rămas acasă, nu ieşim nicăieri. În ziua în care au debitat simptomele am fost la un centru de evaluare unde am primit un consult amanunţit, medicamente, sfaturi, şi , când am început să iau medicamentele, au dat simptomele înapoi. Am avut o zi în care m-a simţit mai moale, dar sunt deja  în a patra zi şi fac curat în sertare. Temi abia aşteptă să rupă uşa, îl trimit să cumpere portocale. Eu sunt până vineri în carantină, cu Dora”, a povestit Monica Davidescu la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Cât despre locul din care au luat virusul, Monica nu crede că acesta a fost adus acasă de fiica ei de la şcoală. “Nu este vorba doar de şcoală, este vorba de mall-uri, pieţe, magazine, este un virus care se transmite mult mai repede. Dacă spunem că de la şcoală se îmbolnăvesc cei mai mult, o să zicem că de acolo vin toate problemele”, a adăugat Monica.