Monica Tatoiu, despre fiul său: “L-am învăţat să respecte femeile şi ce ne place nouă să primim de la un bărbat”

22 martie, 2022
4 monica 1 jpg jpeg

Monica Tatoiu se mândreşte cu fiul său, căruia crede că i-a însuflat principii solide de viaţă. Cu toate astea, fosta femeie de afaceri recunoaşte că nu au petrecut  foarte mult timp împreună.

“Cât Victor Jr. a fost mic nu am prea fost mamă. L-au crescut soacra mea şi bonele.

Când a crescut am fost mai mult prieteni decât mamă- fiu. Am avut însă câteva reguli peste care nu s-a trecut. Fără petreceri nesupravegheate şi discoteci până la 18 ani. Bacalaureat la fizică, matematică şi economie. Neapărat schi, înot şi un sport de echipă. O limbă străină vorbită fluent. Şofat singur doar după 6 luni de monitorizare de pe scaunul din dreapta. Cu o maşină fără fiţe. Fără excese materiale şi multă cumpătare. Nu i-am cerut ce nu mi-am cerut mie. Nu l-am luat cu lugu-lugu. L-am învăţat să respecte femeile şi l-am învăţat ce ne place nouă să primim de la un bărbat. Niciodată nu m-am amestecat în relaţiile lui sentimentale, pentru că nici mie nu mi-a plăcut când au făcut-o părinţii mei”, povesteşte Tatoiu pentru Fanatik.ro.

3 tatoiu jpg jpeg

“Cea mai groaznică experienţă a fost când l-a apucat iubirea de scufundări (acum este dive master) şi a ieşit din adâncuri cu un deget sfârtecat de la o epavă. Sau când, la Singapore, l-am lăsat să se scufunde cu rechinii şi l-am găsit la spital muşcat de nu ştiu ce gânganie, când a doua zi aveam avion”.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg