Nick Casciaro a câştigat X Factor. Cu câţi bani a plecat italianul acasă

24 decembrie, 2021
3 nic2 jpg jpeg

Italianul Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câştigat cel de-al zecelea sezon X Factor România şi premiul de 50.000 de euro, seara trecută, la Antena 1.

Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu şi Zanni şi-au susţinut favoriţii în finala X Factor de seara trecută. Duetele cu invitaţii, duetele cu mentorii, dar şi piesele solo pe care Bryana Holingher, Andrei Duţu, Nick Casciaro şi Jomajii le-au interpretat au reprezentat ultima şansă de a-i convinge pe telespectatori că merită votul lor şi titlul de X Factor 2021. În ciuda competiţiei strânse dintre cei patru, finalul serii a dezvăluit cine este favoritul celor de acasă.

Nick Casciaro, italianul venit în competiţia factorului X la îndrumarea tatălui său, a fost votat de către cei mai mulţi telespectatori şi astfel, a plecat acasă cu titlul de câştigător al sezonului 10 X Factor şi premiul de 50.000 de euro. Show-ul pe care Nick şi Loredana l-au pregătit pentru finală a fost unul complex, ce a cuprins atât muzică, cât şi dans. Duetul lui Nick cu invitatul său special, Dinu Iancu Sălăjanu, a fost aromozat perfect de corul Acapella şi Andrei Calancea, fostul concurent al Loredanei care a părăsit competiţia în primul Battle al acestui sezon.

”Noi l-am gândit ca pe un moment care să aducă împreună două lumi, două culturi”, a declarat Loredana. Un alt moment spectaculos al serii a fost duetul cu mentorul. Nick şi Loredana au adus lumea musical-ului în platoul X Factor interpretând piesa ”Time of my life”. ”Când mi-a arătat cum dansează la Sanie cu zurgălăi, am ştiut că voi alege un cântec pe care să dansăm şi să facem sincroane”, a mărturisit jurata. ”Who Wants To Live Forever” a fost piesa solo cu care Nick a încheiat seara şi a reprezentat un tribut adus celor care şi-au pierdut viaţa mult prea repede.

Votul publicului şi câştigarea sezonului 10 X Factor i-au luat prin surprindere atât pe Nick Casciar,o cât şi pe Loredana. ”Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine X Factor este o renaştere”, a declarat Nick Casciaro, cel de-al zecelea câştigător X Factor.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg