Nicolai Tand şi Daniela au părăsit competiţia Dancing on Ice – Vis în doi

28 martie, 2022
5 nicolai2 jpg jpeg

Perechile au făcut din nou spectacol, sâmbătă seara, pe patinoar, aducând în faţa noastră un show de zile mari. Cea de-a patra ediţie a fost deschisă de Oase şi Andreea, care au încântat publicul şi juriul cu mişcări şi prize noi, dar şi cu costumele inedite.

Jean Gavril şi Ana au patinat pe ritmuri de rock’n’roll şi au demonstrat încă o data că performanţa la care au ajuns pe gheaţă este şi la nivel de echipă, nu doar individual, lucru apreciat de membrii juriului. Ruby şi Zsolt au încins atmofera cu ritmuri latino şi cu câteva prize care au ţinut cu sufletul la gură pe toată lumea. “Nu mă aşteptam să faceţi asta”,  le-a spus Simpna Pungă la finalul numărului. Nicolai Tand şi Daniela au valsat în ritm parizian, însă accidentările amândurora din ultima perioadă şi-au spus cuvântul, iar asta s-a reflectat şi în notele juriului. Carmen Grebenişan şi Lilian au făcut senzaţie pe ritmuri de tango, dansul lor obţinând aseară cele mai mari note din concurs. Pasiunea cu care au dansat, ridicările dese, secvenţele de paşi, toate le-au adus aprecierea juriului, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. A fost o seară extraordinară şi pentru Sore şi Graţiano. Stilul vogue patinat pe acordurile lui John Legend, coregrafia bine aleasă şi fluiditatea pe gheaţă a fost combinaţia care i-a plasat pe primele locurile ale clasamentului. Deşi cu multe emoţii pe gheaţă, Natanticu şi Maria au adus dansul şi umorul pe patinoar, lucru ce i-a salvat de la o posibilă eliminare.

 Ruby/Zsolt şi  Nicolai Tand /Daniela au fost cuplurile ce s-au duelat sâmbătă seara pentru a-şi păstra locul în competiţie. Voturile juriului au fost în unanimitate pentru Ruby şi Zsolt, Mihai, Elwira, Cornel şi Simona punctând faptul că au luat în considerare nu doar prestaţia de la duel, ci şi evoluţia de-a lungu show-ului. Astfel, Nicolai Tand şi Daniela au ajus la finalul aventurii lor pe gheaţa de la Dancing on Ice – Vis în doi, însă au plecat cu aprecierile şi respectul tuturor pentru munca şi efortul depuse în toată această perioadă.

Ediţia de sâmbătă a venit şi cu o noutate. Provocarea juriului este un element nou apărut prin care concurenţii trebuie să introducă în numerele viitoare o secvenţă de paşi arătată de Cornel Gheorghe şi Simona Pungă. De la o ediţie la alta ştacheta este ridicată tot mai sus, iar pentru a ajunge în fruntea clasamentului eforturile şi concentrarea vor fi tot mai mari.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg