Pârtiile de altădată: vedete retro pe schiuri

6 ianuarie, 2022
8 profimedia 0022089179 jpg jpeg

Vorbim despre un sport de sezon pe care-l practică feţe regale şi superstaruri de ieri şi de azi. Aceste imagini de altădată, cu vedete pe schiuri, au un farmec în plus, pentru aerul lor desprins, parcă, dintr-un muzeu al sportului. Te invităm să descoperi cine schia bine şi cool pe vremuri!

Robert Redford

Nu, legendarul star n-a fost schior profesionist înainte de-a deveni celebru, aşa cum ar da de înţeles aceste fotografii. Imaginile cu un Robert sexy şi fit, în costum mulat de competiţie, sunt din cadrul filmului Downhill Racer, lansat în anul 1969. Robert a învăţat să schieze cu doar doi ani înainte de filmări, însă, peste ani, a devenit unul dintre cei mai buni schiori de la... Hollywood.

Jack Nicholson

Chiar şi aşa camuflat, Jack era uşor de recunoscut pe pârtie după zâmbetul inconfundabil. Actorul este fotografiat aici în anul 1990, în staţiunea preferată a VIP-urilor, Aspen. Starul a deţinut, până în 2013, şi o casă în stil victorian în Aspen, acolo unde îi plăcea să-şi petreacă vacanţele de iarnă, când forma fizică îi permitea să şi schieze. Frumos outfit!

Prinţesa Diana şi Sarah Ferguson

Soţiile regale, la proba de schi. Cam aşa se poate rezuma acest cadru din anul 1988, cu Diana şi Fergie, fosta soţie a Prinţului Andrew, pe pârtia din staţiunea elveţiană Klosters. În această vacanţă de demult, cele două cumnate au fost însoţite şi de Prinţii Charles şi Andrew, într-o perioadă în care încă domnea armonia în fiecare dintre cele două cupluri. Altfel, apreciem aceste salopete retro, din nou în tendinţe, azi, pe pârtii.

Brooke Shields

Dacă s-ar organiza un concurs pentru cel mai mişto costum retro de schi, cel de mai jos ar avea mari şanse de câştig. Brooke arată ca o acadea pe schiuri în această ţinută abordată la Carnavalul Iernii din Quebec, din anul 1988. Nu ştim dacă frumoasa actriţă este un as al schiului, dar pozele de arhivă cu ea arată că era una dintre cel mai bine îmbrăcate vedete surprinse pe pârtie. E drept că Brooke a fost pozată mai mult pe la bază...

Donald şi Ivana Trump

Povestea din spatele acestor imagini cu foştii soţi Trump, în vacanţa lor din Aspen, din 1989, este demnă de o telenovelă. Se făcea că la câteva momente după ce Donald şi Ivana pozau semi-fericiţi în cadrul din dreapta, prima lui nevastă a dat nas în nas pe pârtie cu pe atunci amanta lui Trump, Marla Maples. După un moment de cat fight între cele două femei, Donald a încercat să pără - sească scena pe schiuri, dar a fost prins rapid de Ivana, fostă campioană a acestui sport (foto sus). Aşadar, în cadrul feeric de mai sus, Trump dădea, de fapt, nişte explicaţii...

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg