Patricia Arquette, fosta iubită a unui criminal: “Sărutul lui agresiv mă îngrozea!”

21 ianuarie, 2022
3 arquette profimedia 0145013043 jpg jpeg

După două căsnicii însemnate – una cu Thomas Jane (din 2006 până în 2011) şi alta cu Nicolas Cage (1995-2001) – faimoasa actriţă îşi trăieşte fericită viaţă alături de Eric White şi cei doi copii ai ei. Însă, înainte de a-şi găsi sufletul-pereche, Patricia a sărutat mulţi “broscoi”… Iar unul dintre ei s-a nimerit să fie un ucigaş cu sânge rece!

Starul filmelor True Romance şi Boyhood a făcut câteva declaraţii şocante anul trecut, care ne-au stârnit, cu siguranţă, atenţia. Atunci când a fost întrebată, pe Twitter, care a fost cea mai ciudată întâlnire amoroasă din viaţa ei, vedeta a început să povestească despre o idilă de scurtă durată, ce-i drept, dar cât se poate de intensă.

Astfel, Arquette a adus discuţia despre o a doua întâlnire pe care a avut-o cu un skateboarder profesionist, care i se părea ei “tare drăguţ” şi care era un amic de-ai prietenilor ei. Încurajată de cei care participau la discuţia online, actriţa a început să dea amănunte despre fostul ei iubit şi momentul în care au devenit extrem de apropiaţi. “Era ceva în sărutul lui care mă îngrozea pur şi simplu!...”, a recunoscut Patricia în 2021.

Ca să rupă legătura cu el, vedeta i-a dat acestuia un număr de telefon fals, în speranţa că n-o va mai contacta niciodată. Şi pentru a făcut! “După nişte ani, şi-a omorât iubita!”, şi-a încheiat Arquette postarea uimitoare de pe Twitter.   

Despre ce fost iubit de-ai actriţei era vorba?

Criminalul răzbunător

Se pare că fostul iubit al Patriciei era nimeni altul decât skateboarderul profesionist Mark "Gator" Rogowski, care a recunoscut ulterior că şi-a violat şi omorât iubita de 21 de ani, pe Jessica Bergsten, în 1991. Totuşi există o mică inadvertenţă aici!

Victima lui Rogowski n-a fost chiar iubita lui, ci cea mai bună prietenă a fostei lui iubite. The Los Angeles Times a scris despre odioasa crimă, susţinând că procurorul din San Diego l-a descris pe sportiv ca fiind un “iubit care fusese părăsit” şi care a găsit potrivit să se răzbune în asemenea manieră cruntă.

Într-un final, Arquette a recunoscut că cel despre care scrisese anul trecut era într-adevăr Rogowski, după care a dat câteva explicaţii cu privire la ce i se părea ei ciudat la felul lui de-a săruta: “Era agresiv. Simţeam doar că mă apăsa destul de tare cu maxilarul lui şi părea un sărut agresiv, enervat. Care e morala poveştii? Urmaţi-vă instinctul, oameni buni!”, a precizat actriţa făcând referire la faptul că ea, din fericire, n-a stat prea mult cu cel care a devenit un criminal la numai câţiva ani distanţă de întâlnirile ei amoroase cu el.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg