Probleme în paradis! Adele şi-a anulat concertele din Las Vegas din cauza neînţelegerilor cu iubitul ei. Plângea la repetiţii şi stătea numai pe telefon cu el

30 ianuarie, 2022
1 adele jpg jpeg

N-am bucurat cu toţii când faimoasa cântăreaţă britanică şi-a refăcut viaţa amoroasă post-divorţ alături de agentul sportiv al lui LeBron James. Însă relaţia celor doi nu e deloc lipsită de turbulenţe...

Richard Johnson de la The New York Daily News susţine că vedeta de 33 de ani şi-a anulat spectacolele Weekends With Adele, din Caesars Palace, cu numai o zi înainte de-a începe, din cauza problemelor pe care le are cu iubitul ei, Rich Paul, iar restul presei internaţionale a preluat imediat ştirea-bombă.

“Au apărut probleme în paradis!”, e de părere jurnalistul care a preluat spusele unei surse din apropierea cântăreţei. “Acesta este motivul pentru care nu poate cânta”, a conchis acesta.

Există fotografii care ne-o arată pe Adele urcând la bordul unui avion din Vegas care a dus-o direct în Los Angeles, ca să fie cu Paul imediat după ce a anunţat, în mod dramatic, anularea concertelor. Rich (40), care manageriază staruri NBA precum LeBron James, Anthony Davis şi Ben Simmons, este iubitul cântăreţei de la începutul anului 2021.

Zvonuri confirmate

Zvonurile conform cărora idila celor doi a cauzat anularea concertelor sunt confirmate şi de jurnalistul Scott Roeben, de la Casino.com, care a precizat pentru Page Six că “stresul din relaţia lui Adele a dat naştere nesiguranţei ei de-a merge mai departe. Nu te poţi concentra pe nimic dacă, în mintea ta, nu eşti încă pregătit să faci anumite lucruri”, dezvăluie acesta.

Adele şi-a anunţat fanii cu lacrimi în ochi că există mai multe motive pentru care nu va urca pe scenă şi asta în timp ce admiratorii ei erau deja veniţi în Sin City pentru a-şi urmări idolul cântând. Vedeta a zis show-ul ei nu e gata din cauza întârzierilor şi a COVID. Pe de-o parte avea dreptate, având în vedere criza pe care o făcuse chiar ea din cauza unei piscine amplasate pe scenă şi al cărei design nu era deloc pe placul ei. Orice modificare a decorurilor a fost fatală pentru întreaga producţie.

Apropiaţi de-ai lui Adele au declarat pentru presă că vedeta plângea adesea la repetiţii şi că întrerupea munca tuturor cu telefoanele pe care le primea de la iubitul ei şi i le dădea acestuia. Nu se ştie încă motivul exact al discuţiilor în contradictoriu cu Paul, însă nu e decât o chestiune de timp până să aflăm care-s problemele din idila cântăreţei. Oricum, e păcat că au apărut deja probleme în relaţie şi că aceastea sunt atât de însemnate încât să-i afecteze atât de mult cariera lui Adele!

Concertele ei din Las Vegas trebuiau să înceapă săptămâna trecută şi să continue până în aprilie.

În locul lui Adele, va urca pe scenă Keith Urban, soţul lui Nicole Kidman, care nu are atâtea pretenţii şi drame în viaţa lui privată. 

Foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg