Provocarea supremă: Tom Cruise vrea să devină primul star de la Hollywood care să filmeze în spaţiu! Misiune imposibilă? „A vorbit deja cu NASA despre asta”

5 decembrie, 2020
6 tom bun jpg jpeg

Ştie întreg mapamondul că îşi face singur cascadoriile din filme, care parcă au devenit tot mai complicate pe măsură ce au trecut anii. Şi cu încrederea unui superstar care pare că a bifat tot ce avea de bifat pe pământul ăsta, actorul de 58 de ani îşi propune o misiune (aproape) imposibilă – să filmeze în spaţiu!

profimedia 0570763907 jpg jpeg

Nu există niciun dubiu că îl caracterizează un curaj fără margini. L-am văzut de atâtea ori cum se căţăra singur pe pereţii unor zgârie-nori (asigurat, bineînţeles), cum se arunca de pe stânci (tot asigurat, evident) şi ne-a lăsat cu gura căscată de fiecare dacă când spune că nu apelează la cascadori pentru seria Misiune: Imposibilă, în care apare de ceva ani buni.

Iar acum şi-a propus o nouă provocare. Una care n-a mai fost bifată de nimeni de la Hallywood până acum – să iasă din atmosfera Pământului şi să filmeze o secvenţă în spaţiu. Fără ca el să fie vreun astronaut sau să apeleze la unul ca să interpreteze rolul lui. Şi, cel mai important, fără să simuleze că e în spaţiu. Pentru că toate scenele în care actorii din Cetatea Filmului apar în „spaţiu” sunt, de fapt, filmare bine-mersi pe Pământ.

profimedia 0570763848 jpg jpeg

Pentru a-şi îndeplini visul, Tom e în stare să contribuie financiar în mod substanţial la costurile uriaşe ale producţiei unor secvenţe „out of this world”. Mai mult de-atât, se pare că a vorbit deja cu cei de la NASA despre aventura nemairealizată în care vrea să se implice.

„E hotărât să meargă mai departe decât oricine la Hollywood, să-şi testeze limitele ca niciun alt actor. Bineîneţels că marea necunoscută e dacă se poate filma cu adevărat în spaţiu. El e destul de convins că ceva, ceva tot se poate face şi a vorbit cu NASA despre cum îşi poate duce la bun sfârşit planul”, a divulgat o sursă pentru The Sun. Tot apropiatul megastarului a adăugat că NASA e de părere că visul actorului nu e chiar absurd şi că multe chestii se leagă între ele în tot acest plan măreţ al lui Tom Cruise.

profimedia 0362310622 jpg jpeg

Vedeta filmează, în acest moment, Mission: Impossible 7 în Roma şi nu făcut încă nicio declaraţie publică cu privire la amibiţia de-a ajunge să practice actoria în spaţiu. Sky is the limit pentru tipul ăsta!Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg