Scene de groază în copilăria actriţei Halle Berry. „Odată tata a aruncat cu câinele în perete...”

7 august, 2021
1 1 halle berry profimedia 0611140703 jpg jpeg

Pare mai împlinită şi mai fericită ca niciodată, însă vedeta hollywoodiană şi-a petrecut bună parte din viaţa de adult încercând să-şi vindece rănile suferite în copilăria plină de abuzuri fizice.

Câştigătoarea Oscarului a recunoscut, în cadrul unui interviu CNN, că a crescut într-un cămin în care capul familiei o agresa fizic pe mama ei în mod repetat, lucru care a marcat-o pe actriţă pe viaţă.

“Odată, tata l-a aruncat pe căţelul nostru mic de perete, iar câinele şi-a muşcat în jumătate limba”, îşi aminteşte diva hollywoodiană. „Este înspăimântător pentru un copil să fie martor la aşa ceva!”, a ţinut Halle să adauge.

Berry a recunoscut, de asemenea, că au existat perioade în viaţa ei când nu s-a simţit deloc bine, considerând că nu valorează prea mare lucru şi asta din cauza celor întâmplate în copilăria ei. „Înainte de-a fi Halle Berry, sunt micuţa Halle, o fetiţă care a crescut într-un mediu care mi-a făcut rău în mai multe privinţe. Şi mi-am petrecut viaţa de adult încercând să mă vindec de pe urma tuturor lucrurilor prin care am trecut”, a declarat vedeta.

Nici măcar acum, când este împlinită atât pe plan profesional, cât şi în viaţa amoroasă, Berry nu a uitat trecutul ei chinuit, motiv pentru care s-a oferit voluntar la Jenesse Center, un program din Los Angeles care vine în ajutorul victimelor agresiunilor domestice.

Atunci când a fost întrebată dacă are un sfat pentru femeile bătute, actriţa n-a stat pe gânduri şi le-a spus: „Ieşiţi din acea situaţie, plecaţi, nu mai zăboviţi nicio secundă în plus! Dacă nu aveţi la ce adăpost să mergeţi, apelaţi la un prieten, mergeţi la poliţie. Mergeţi oriunde, numai nu rămâneţi în acea situaţie, în acea casă în care se întâmplă astfel de lucruri!”

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg