Smiley, dezvăluiri din intimitate: "Sunt bărbos pentru că Gina nu mă primeşte altfel acasă. Mi-am tuns barba şi nu m-a recunoscut”

25 februarie, 2022
4 sm9 jpg jpeg

Smiley este primul invitat al lui Horia Brenciu în sezonul 2 din podcastul Lucruri simple. Artistul a răspuns cu cu sinceritate tuturor întrebărilor pe care Horia le avea pregătite pentru el, despre viaţa personală şi cea profesională.

Prezentatorul Românii au talent dezvăluie ce piese îi cântă lui Josephine şi face o analiză a cântecelor pentru copii: “Eu improvizez tot timpul, dar nu îi cânt cu versuri. Nu vreau să-i pătez cu nimic mintea curată. Acum, pentru că am un copil, sunt mult mai atent la poveştile pe care le ştim noi de când eram mici”. Smiley povesteşte cu entuziasm şi bucurie despre relaţia pe care o are cu fiica lui şi faptul că nu o alintă niciodată: “Nu o alint, îi spun Josephine. Aşa îmi doresc să-i spun mereu, e atât de frumos numele ăsta încât e păcat să-l strici. Am un copil foarte cool. Mergem cu ea în vacanţe, e cea mai bucuroasă când plecăm, îi place”.

Întrebat dacă merge la sală, Smiley recunoaşte ce face greşit din acest punct de vedere: “Nu merg, merg la sala de acasă. Ştiu ce am de făcut, dar nu prea fac. Dacă m-aş ţine de dietă, aşa cum mi-a spus antrenorul, şi dacă m-aş ţine de sală, aş fi Adonis”.

Solistul recunoaşte că începutul a fost unul anevoios. “Când aveam 16 ani, cântam, eram într-o trupă la Piteşti. Am avut ocazia să lucrez în studio cu Gyuri Pascu. Eu am fost mai atras de producţie, compoziţie, de munca din spatele artistului decât de munca asta din faţă. N-am fost niciodată frumuşel, eram doar mai tinerel. Acum nu mai sunt orgolios, nu mai simt că am ceva de demonstrat, muzica nu mai e o chestie de competiţie, sunt mult mai liber, înţelept”, spune el.

"Sunt bărbos pentru că Gina nu mă primeşte altfel acasă. Mi-am tuns barba şi nu m-a mai recunoscut”, va mai dezvălui Smiley.

Începând de astăzi, Horia Brenciu va aduce, în fiecare vineri, invitaţi de renume în podcastul Lucruri simple,  care se vede pe Voyo.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg