Soarbe din fântâna tinereţii la 75 de ani. Actriţa celebră care nu-şi arată vârsta şi face sex aproape zilnic. Ce secrete a descoperit vedeta

1 octombrie, 2021
1 suzanne somers jpg jpeg

Suzanne Somers, înfloritoare la aproape 75 de ani: ”Este minunat şi o binecuvântare să îmbătrâneşti frumos. E nevoie şi de puţin efort”. Starul a acordat un interviu spumos publicaţiei Park Magazine cu o lună înainte de a bifa uimitoarea vârstă de 75 de ani.

Vedeta nu doar că acceptă faptul că îmbătrâneşte, ci şi îl îmbrăţişează. Actriţa şi autoarea celebră ne oferă o lecţie de viaţă.

Are atâta seninătate în ea însăşi, încât molipseşte. Şi da, ne place să vedem oameni frumoşi, senini, luminoşi. Pentru că adesea viaţa este aşa cum ţi-o creezi. Iar Suzanne este un exemplu în acest sens.

Iată ce a declarat vedeta pentru Park Magazine: ”Este minunat să îmbătrâneşti! Este ceva pentru care e bine să-ţi setezi intenţia. Să îţi doreşti să prinzi acest moment. Este o binecuvântare. Şi este grozav să îmbătrâneşti frumos. Iar pentru asta da, e nevoie şi de puţin efort.”

Starul din “Three’s Company” îmbătrâneşte frumos. La 74 de ani îmbracă haine tinereşti, face mişcare şi se bucură de viaţă. Pune preţ pe îngrijire, nu pe transformare artificială în cabinetele de estetică.

Şi toate astea sunt cu atât mai valoroase, cu cât actriţa a învins un diagnostic de cancer în 2000. Acela a fost momentul său de AHA, când a făcut bilanţul şi a decis ce să prioritizeze şi ce nu. Atunci s-a pus pe primul plan. A fost atentă să doarmă, să treacă pe hrană organică şi să taie toate chimicalele din mâncare şi din produsele de îngrijire.

”Pot spune că de atunci am îmbrăţişat sănătatea şi niciodată nu m-am simţit mai bine. Îmi place cum arăt, cum mă simt, energia mea. Vă spun, îmbătrânirea poate fi grozavă, dacă ştii cum să o integrezi. Şi e nevoie de puţin efort, într-adevăr. E vorba de sănătate. Despre a-ţi schimba modul de a gândi, despre a înţelege ce ne îmbolnăveşte, de fapt şi cum putem preveni asta.”

Cum se menţine Suzanne Somers atât de fabuloasă?

Pe lângă o dietă în care abundă Omega3, starul ia zilnic estrogen, ulei de peşte de două ori pe zi şi progesteron în anumite zile ale lunii.

Secretele lui Somers sunt: somnul de calitate, hrana sănătoasă şi factorii hormonali, despre care spune să sunt interconectaţi şi implicaţi în a-ţi asculta corpul atunci când el transmite ”hei, am nevoie de ajutor.”

”Trebuie să învăţăm să ne ascultăm corpul, să îi înţelegem limbajul. Nervozitatea, insomnia, transpiraţia, balonarea, uitarea, epuizarea, acestea sunt doar câteva metode prin care corpul vorbeşte. Nu poţi dormi, dacă nu te echilibrezi hormonal.”

”Fără hormoni, nici sex nu faci. Sau faci fără chef”, a adăugat Somers, care nu de puţine ori a mărturisit că încă face sex cu soţul Alan Hamel, dezvăluind că îi injectează testosteron o dată pe săptămână şi fac sex de câteva ori pe zi.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg