Sorana Darclee a împlinit 38 de ani. Gestul pe care solista îl face în fiecare an pentru mama ei

15 februarie, 2021
2 sorana2 jpg jpeg

Sorana Darclee a împlinit în urmă cu două zile 38 de ani. Coleşită de emoţii, artista a ţinut să îi transmită un mesaj celei care i-a dat viaţă şi a trecut în revistă schimbările care au făcut-o omul de astăzi.

“38 de ani! Nu ştiu ce altceva să spun. În momentul asta mă simt depăşită de sentimentele puternice pe care le am şi fix în secundă asta nu pot să le descriu în cuvinte. Multe, multe....s-au întâmplat multe, a fost un an teribil de greu dar nu m-a doborât. Ceea ce înseamnă că am învăţat lecţiile din trecut. Mă simt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple. M-am construit în ultimii ani în acest om puternic şi sunt mândră de felul în care lupt. De faptul că sunt încă dornică să învăţ”, spune Sorana.

Artista şi-a întors apoi privirea către omul care s-a luptat ca ea să existe.

“Mama Următoarele rânduri sunt pentru ţine. Puţin mai devreme am închis telefonul cu ţine în hohote de ras. Te-ai necăjit că te-am sunat eu şi ţi-am furat momentul de la 12 noaptea. Mami, eu te sun în fiecare an prima. Pentru că azi este despre tine. Îţi mulţumesc, mama. Pentru lupta pe care ai dat-o pentru a mă aduce pe pământ. Pentru felul în care mă iubeşţi de 38 de ani şi nouă luni. Ştiu că ai început să mă iubeşti chiar din clipă în care eram doar ideea că-ti doreşti să devii mama.

Îţi mulţumesc pentru poveşti, pentru lecţiile de mers pe tocuri şi cum să mă machiez. Îţi mulţumesc pentru toate drumurile pe care le-ai făcut cu mine...( chiar şi aşa cum conduci tu).

Pentru tot, mama. Pentru infintul de lucruri pe care eşti capabilă să le faci pentru mine. Până la cer şi înapoi, de un infinit de ori. Aşa te iubesc, mama.

- a ta dilie”Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg