Thelma şi Louise, împreună din nou! Geena Davis şi Susan Sarandon au reeditat inclusiv sărutul intrat în istorie, la 30 de ani de la producţia celebră

21 iunie, 2021
1 fotojet geena davis si susan sarandon jpg jpeg

Thelma şi Louise, marea reuniune la 30 de ani după fimul eveniment. Cele două actriţe s-au pozat din nou în maşina turcoaz, pe 18 iunie 2021, la o strângere de fonduri din Los Angeles.

Geena Davis şi Susan Sarandon s-au revăzut pentru a sărbători 30 de ani de la fimul intrat în istorie despre prietenia celor două fugare.

Intriga filmului din 1991 se învârte în jurul fugii Thelmei şi a Louisei de vieţile lor pline de necazuri. ”Thelma şi Louise” a devenit un succes comercial şi de critică, având şase nominalizări la Premiile Oscar şi câştigând premiul pentru cel mai bun scenariu original. Sarandon şi Davis au fost nominalizate pentru rolurile lor la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Totuşi, cele două au pierdut în faţa lui Jodie Foster pentru rolul ei din filmul Tăcerea mieilor.

Cele două prietene au pornit la drum cu autoturismul decapotabil Thunderbird din 1966 al Louisei, într-o vacanţă de două zile la pescuit în munţi. Călătoria s-a transformat curând într-o situaţie de coşmar, înainte ca ele să ajungă la destinaţie, devenind din victime de circumstanţă în eroine aflate în afara legii.

Cele două actriţe celebre nu au ezitat să reediteze în 2021 nici scena celebră a sărutului. Starurile s-au fotografiat într-o decapotabilă la fel ca cea din film, în timp ce producţia a rulat pentru o cauză nobilă, la un cinematograf drive-in.

Davis are acum 65 de ani, iar Sarandon 75, dar au strălucit la evenimentul de la celebrul Greek Theater, găzduit de MGM şi Cinespia. Filmul ”Thelma şi Louise” sărbătoreşte în orice an împuternicirea femeii şi prietenia deosebită dintre cele două, care fug după ce au omorât un bărbat care a încercat să o violeze pe una dintre ele.

Filmul a intrat în istorie ca un succes. De asemenea, şi criticii de film i-au adus numai laude. Dupa ce a văzut acest film, cântăreaţa-compozitoare Tori Amos a scris "Me and a Gun", povestea violului ei petrecut cu şase ani mai devreme, de care nu spusese nimănui înainte de a viziona filmul. Sensibilizată de o scenă din film, Amos a început să plângă în public într-un cinematograf aglomerat şi a scris versurile cântecului.

Scena finală, în cazul în care cele două se sărută înainte de a se arunca cu maşina de pe o stâncă, a devenit o scenă iconică. Numeroase omagii şi parodii ale acestei scene au apărut în decursul timpului, inclusiv sfârşituri alternative de filme, parodii de animaţie, şi un final tragic al unor seriale de televiziune, videoclipuri muzicale şi reclame.

Filmul a primit, de asemenea, critici semnificative de la cei care l-au catalogat ca instigând la ură împotriva bărbaţilor şi pentru că reprezentarea bărbaţilor a fost pe nedrept negativă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg