Ultimele 4 episoade din Dance Queen’s House - INNA: bucurie, prietenie, muzică

27 decembrie, 2021
1 inna nou jpg jpeg

INNA a revenit cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House spre bucuria fanilor, entuziasmaţi să pătrundă în Universul artistei, dar încântaţi şi de albumul care se va lansa în urma sesiunilor muzicale din casă.

În ultimele patru episoade, surprizele s-au ţinut lanţ. Într-una dintre zile, INNA a invitat-o pe una dintre prietenele ei, chef Angelica Ilie, să gătească paella. Ce nu a ştiut INNA este că echipa sa i-a pregătit o super surpriză: i-a adus în casă câteva dintre prietenele sale cele mai bune, printre care şi două prietene care au venit din Suedia, respectiv Spania să o revadă. S-a lăsat cu lacrimi de fericire şi multe amintiri, dar şi cu o altă bucurie: un ţarc plin de căţeluşi cu care să se joace, INNA iubind mult animalele, mai ales câinii. Episodul şase aduce la fel de multă emoţie: INNA a surprins-o pe Anca, prietena ei, cu un Baby Gender Reveal Party: Anca a aflat sexul copilului ei, având câteva dintre cele mai importante persoane din viaţa ei alături. În episodul şapte, INNA se trezeşte plutind cu salteaua pe piscină şi află că are parte de o zi liberă, în care poate face tot ce vrea, aşa că se echipează corespunzător şi decide să ia barca şi să meargă după cartofi, pentru a pregăti tortilla.

În ziua următoare, cei din casă au parte de o sperietură groaznică: un grup de mascaţi intră peste ei în casă. INNA, antrenată de două sezoane în rolul de detectiv la Masked Singer, îşi dă seama imediat că este o glumă şi că unul dintre mascaţi este chiar un bun prieten de-al ei, Ivan. În episodul opt o vedem pe INNA dormind în cadă, pentru a se ascunde de Jimmy, cameramanul care o trezeşte în fiecare zi. Pentru a testa o teorie a cercetătorilor britanici, un chef vine să le gătească celor din casă, în timp ce INNA ”găteşte” în studio, alături de producători, un potenţial hit. În toate aceste patru ultime episoade, fanii pot asculta fragmente din piesele care se vor lansa la începutul anului viitor, în noul album al INNEI.

Dance Queen’s House este o sesiune muzicală care a durat 16 zile, timp în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători şi songwriteri de la Global Records, dar şi din Suedia, şi a compus numeroase piese. Întreaga experienţă a fost filmată, iar fanii INNEI s-au putut bucura de opt episoade savuroase care au fost lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei şi care includ experienţe inedite, invitaţi speciali, momente emoţionante şi multă distracţie. Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit din partea echipei sale. Piesele create în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, aşa cum s-a întâmplat şi sezonul trecut, când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”.

Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” şi ”Maza”. INNA a avut un an plin de succese şi colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia, unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive, dar şi din ţările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar şi colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok (DJ-ul numărul 5 în lume) şi Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY şi Elvana Gjata, „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans şi Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli. Cel mai recent single ”Up” este pe locul 46 în top Shazam Global, cu peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a fost relansată cu o colaborare cu Sean Paul şi are deja peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg